Hadzsi

#442656 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Hadzsi

neked a naivitasod agyzsibbaszto!!!!! Ne vedd rossz neven, de tenyleg az.

Ha a muszlimoknak csak a 10%-a szelsoseges, az 120 millio ember. Szerinted ezek mitol lettek szelsosegesek? Attol, hogy a mecsetjeikben a beket tanitjak nekik?

Az Angliaban elo muszlimok 60% Sharia szerint akarna elni, nem az angol torvenyek szerint. Szerinted ezt hol tanultak? A sziriai es mas kozel-keleti muszlimok sokkal kevesebb %-a akar Shariat!

Szamtlan imamot rugtak ki ny-europai orszagokbol, pedig ezek az orszagok a toleranssagukrol hiresek. Szerinted miert? Mert a beket hirdettek?

Tudod mi az a Wahabizmus? Kicsit szerintem kapjal a fejedhez es nezzel korul, hogy mi tortenik a vilagban, nem csak a te mecsetedben Mo-n. En is tudom, hogy vannak beket hirdeto mecsetek, ehhez nem kell a te “benfentesseged”. Bush a vilagon a legnepszerubb Albaniaban, ahol a lakossag 90%-a isteniti, aki mind muszlim!!! Meg en is kitalalom, hogy ott a mecsetekben nem ugy hivjak a hivoket imara, hogy: “Halal Amerikara”.

Azokrol a mecsetekrol es imamokrol beszelek, akik halalt hirdetnek, ongyilkos merenyloket magasztalnak, es a Nyugat elpusztitasat hirdetik. Te pedig azokrol beszelsz, akik beket hirdetnek. Ighen, olyan is van, de a problemakat nem azok okozzak!!!