hahaha

#317584 Hozzászólás

albaregia
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

hahaha

Mimi
a. Te hallucinalsz mert semmi olyat nem irtam amit te allitasz. Kerem mutasd meg hol irtam azt amit allitasz. Sot azt sem irtam, hogy veresszaju, gyoker, stb. Ellenkezole, te hasznaltad ezeket a jelzoket es itt folmerul a kerdes, hogy ki a gyoker….
b. Azt az embert aki a topikindito munkakoret betolti, cselednek hivjak.
c. Ha elolvastad volna a topikindito elso bejegyzeset akkor tudhatnad, hogy o maga irta onmagarol, hogy nem tud idegen nyelvet. Egyebkent en is tudok torokul, gorogul, koreaiul meg meg vagy masik 40 nyelven csak elfelejtettem. [ …honnan veszed, hogy õ nem tanult? esetleg nyelvet is, csak 20 év alatt elfelejtette pl. … ] hahaha
d. Akkor megegyszer leirom, hogy a te is iskolazott agyad felfogja:
d/1. Az olyan ember akinek se nyelvtudasa se iskolazottsaga, az ne akarjon olyan eletszinvonalon elni mint az akinek mindez megvan.
d/2. Ne hasonlitsd az illegalis munkavallalot a Magyarorszagon dolgozo legalis dolgozohoz.
d/3. Ne sugalld azt, hogy illegalis munkabol, tanulatlanul vagy nyelvtudas hianyaban jobban tud az ember elni kulfoldon mint Magyarorszagon.
d/4. Csak, hogy folvilagositsalak, az iskolazottsag nem szuksegszeruen jelent egyetemi vegzettseget. Villanyszerelo, szakacs, asztalos, viz- es gazszerelo butorkeszito, computer szakember, paramedic, stb mind-mind megbecsult foglalkozas, szakma errefele.
Az iskolazottsag hianya azt jelenti, hogy az illetonek meg egy szakmaja sincs de ezt is csak bizonyos szinten allo embereknek kell elmagyarazni, mas minden tovabbi nelkul megerti a lenyeget.
Sajnallak.
P.S. Ha nem tudsz “iskolazott” szinten tarsalogni a forumon, akkor menjel kruplit szedni. Ott egymagad lehetsz, nincs szukseged semmifele tarsadalmi normakhoz alkalmazkodni. Szoval, ha hozzam akarsz irni, draga Maszlagos Nadragulya akit Miminek beceznek, akkor valaszd meg a szokincsed es stilusod.
AR