halász-nak küldöm

#288916 Hozzászólás

zsu955

halász-nak küldöm

Kedves halász!
Azt hiszem az “egy” beszólásodból rögtön rájöttem ki is vagy!
Hú! Nagyon ügyetlenül csináltad! Fõleg, mert volt lehetõséged az egyik hozzászólásodat törölni még mielõtt a rendszer elmentette volna. (Horgász és Pricesa_vzla hozzászólása között volt egy hozzászólás, amit még a mentés elõtt kitöröltél, mert rájöttél, hogy én is itt vagyok! Viszont én elolvastam és a hozzászólásomat akkor csak azért nem írtam meg neked, mert még nem voltam benne biztos, hogy TE vagy az. Ezért írom most azt amit írok!) Volt idõm alaposan végig gondolni és így jutottam arra, hogy csak most írok neked választ.
Visszaolvastam abba a topic-ban is és azt hiszem sehol nem írtam olyat, ami valótlan vagy sértõ lett volna akár neked is.
A másik amiért ügyetlen vagy, hogy neked van magyar billentyûzeted és a többieknek nincs.
Végül pedig eltüntél a skype-mrõl és az msn-rõl is. Ez nagy hiba volt, mert ezzel beigazolódott a gyanúm, hogy te vagy az. Az e-mailemre sem válaszoltál és a közös ismerõsünk is azt felete, mikor kérdeztem tõle valamit, hogy elfelejtette!
Ugye tudod kirõl van szó?
Nos hidd el, hogy megyek Venezuelába és szerettem volna veled is találkozni, de most már úgy érzem kétes a dolog.
Nekem a barátság szó BARÁTSÁG-ot jelent, és nem te vagy az egyetlen akit ott ismerek. Van olyan is akirõl nem is tudsz és itt ezen a forumon sem ismeri senki.
Majd ha visszajöttem írok neked is és képeket is küldök a másik forumban, mert csak ott lehet.

Végül pedig, hogy mindenki tudja mirõl van szó (vagy kirõl a logika alapján): a másik forum: http://venezuela.lap.hu/
itt az index-Venezuela Vagy: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9080378

Ha netán valakit megbántottam a hozzászólásommal akkor bocsánatot fogok kérni! Mert én egy ilyen ember vagyok!

Minden esetre az ottani barátom viselkedése is kissé megváltozott! Remélem nem te vagy az oka? Mert az már egy nagyon tisztességtelen dolog lenne tõled, hogy megpróbálod a dolgokat elferdíteni egy olyan embernek akit nem ismertél. Ne hidd, hogy sokra mennél vele, mert én nem csak a neten tartom vele a kapcsolatot, hanem telefonon is.

Végül: Nem haragszom rád, még akkor sem ha te vérig sértve érzed magad! Örülök, hogy megismertelek! Zsuzsa