hali

#208457 Hozzászólás

an
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

hali

Sziasztok Amerikában és Angliában élõk,vagy akárhol is vagytok!

Hogy a Gábor hol van ??? Ez jó kérdés,mert ahogy elindította a topicot,ugy el is tûnt,még egyszer sem válaszolt vissza,lehet az elsõ hozzászólásom ugy elriasztotta szegényt,hogy maradt otthon.De azért ha olvas minket akkor köszönjük neki,hogy ilyen jó kis társaságot hozott össze!
Melinda,hát a te helyzeted igy már más,de kitartás,még az is lehet,hogy a politikusok kedvezõ döntést hoznak és az illegálisból legális lehet az ott maradás.
Amerikával az a baj,ha egyszer eljössz önnan,akkor nincs visszaút,sok barátom volt kint,jó állás,kocsi,minden,aztán nagyon vágytak haza egy kicsit látogatóba,hazajöttek,és azóta egyikük sem mehetett vissza.Aki meg nem jött haza látogatóba az azóta is ott él.
Én sajnos nem voltam soha,de én is nagyon szeretnék egyszer ha csak nyaralni is de elmenni az USAba,Kanadába.

Bocs Elisa én tényleg azt hittem,hogy nõvérként könnyebb elhelyezkedni,van egy unokatesóm itt Londonban õ nõvérként dolgozik,mondta õ is a papirokat egyébként.Csak laikusként tudod,csak azt látom,hogy mennyi nõvért keresnek,a dolgok mögé pedig nem néztem.

Andi! Te kis világjáró!
Nekem teljesen mindegy,hogy hova megyünk,a te ötleted volt,tényleg nem akarok beleszólni.Ha gondolod csináld meg,aki akar ugyis jön,meg innen sem tûnnénk el teljesen.
Ha repülõjegyet keresel nézd meg a Ryanairt ez Stansted-rõl megy a Balatonra,Hévíz mellé,elég rosszzul vannak a járatok,mert nem megy minden nap,de én a fiamat azzal reptetem júliusban és 25 font volt a jegy,igaz csak egy út,de ez volt a legolcsóbb,és hát a férjem szülei ott laknak a közelben,tudnak érte menni.Bár ez 4 fõre oda vissza már elég húzós,majdnem jobban jöttök ki ha kocsival mentek,az sem több.Mi is azzal voltunk tavaly is,meg most is azzal megyünk haza.A kompjegy 76 font volt,de olcsóbb is lehet,csak mi péntek este indulunk és húsvét hétfõn jövünk vissza,azért ennyi.A gázolaj meg 120 font körül van(Londonig),és ez is 200 ha összeadom.
Ha érdekel a kompjegy akkor majd leirom,hogy hol a legolcsóbb.
Amugy nagyon köszi a meghívást,a terv az megvan,de most,hogy haza megyünk,kiköltekezzük magunkat,utána meg megyünk a barátainkhoz Stroke-on-Trent-be,utána meg megint megyünk haza a nyáron,ugyhogy lehet jövõ nyár lesz mire odaérünk.De ha arra járunk tényleg találkozni szeretnék veletek.
És ha Londonba jöttök akkor ugyanúgy áll a meghívás hozzánk is.

Sok puszi mindenkinek!