Halihó

#183722 Hozzászólás

Halihó

Na itt vagyok végre. Credit crunch ? Hát kedves Tesco-nk belsõ újsága szerint,a válságban is nyereséges a cég. Érezzük is,1 hete volt offunk,Szerdán 11-re mentünk este 9-ig tartott,másnap reggel 7-re ,este 7-ig,másnap vissza hajnal 3-ra… Normál 8-as. Aznap vissza éjfélre,másnap megint éjfélre. Készen voltunk.Nagyon durva hogy 1 héten belül 2 csoport SKÓT ÕSLAKOS csatlakozott az ügynökséghez. Átérzitek? Ügynökséghez itteni lakosok…. ez már inkább a válság.
Megjött a kis csomagunk ettõl a futár cégtõl,nagyon sajnáljuk már hogy bátortalanok voltunk.összvissz 40 fontért rendeltünk ezt azt. Tényleg házhoz hozzák,és tényleg nagyon olcsó. Ami a listán nem szerepelt és kértünk,azt is megszerezték.(disznósajt,búzadara,tökmag)Mondták is nem nagyon éri meg nekik,de nem ez a fõ profiljuk. Sajnos legközelebb csak Április elején jönnek.Most is épp ászokot szürcsölgetek :)
Évi !
Nagyon kiakasztott ez az áramszámla dolog. Ez a legnagyobb parám itt. Mindig nagy számlákat várok.Tiszta ideg vagyok miatta. De látom bekussolhatok a tietek mellett. Lásd legutóbb úgy összebalhéztunk a lakótársainkal rajta hogy azóta se szólunk egymáshoz. Mi 140-160-at fizettünk hárman átlagban. Nincs bent gáz,minden áramról megy. Szeptemberben kijött a haver exfelesége a 8 éves csimutával. 250-re ugrott az összeg,nem akarták 5fele osztani a lét ez lett a vita tárgya. Meg hogy az exfeleség húga mindennap itt lebzsel napi 10-12 (!!!) órát. És hát õ ugye nem fogyaszt itt semmit,hogy gondoljuk mi… Mesélhetnék még. Most az van tiplizünk hamarosan. Kettesben hmmm de jó lenne. Évi egyszerûen nem szabad ráhagyni,valami el lett ott szúrva.
Na jött az sms,holnap 7h-17h-ig.

Tamás