hat

#350947 Hozzászólás

wape

hat

Mindezt 15 nap alatt szerintem huzos lesz. honna indulnal? Valojaban mit is akarsz megnezni. Szerintem ez az ido arra eleg hogy minden nagyobb varosban korbeszaladj a palyaudvar korul
Vagy mindig vonaton alszol ( az olcso de egy ido utan budos ) vagy megszallsz a varosokban ( itt talan a Youth Hostelek a legolcsobbak ). Koppenhagaban a palyaudvaron van elvileg ( volt par eve ) Inter rail Center ami azt jelentette hogy egy kis elkulonitette reszen vigyaztak a csomagodra zuhanyozhattal es aludhattal is a foldon. oloban a palyaudvaron nincs csomagmegorzo csak szekrenyes ( ha nagy a csomagod ket szekreny is elkelhet ) Oslo egyebkent draga nagyon. ha Turkubol mesz Stockholmba nem erdemes kabint venni menj az ejszakai jarattal , a padloszonyeg kenyelmes es vastag es reggel biztos felebreszt valaki. Stockholmban is sok latnivalo van de ugy emlekszem nincs tul kozel a palyaudvarhoz.
A baltikumban csak kocsival voltam ( 4 eve ) Hat nem is tudom. Vonatozni biztos jo.
ez jutott eszsembe remelem nem ertettelek felre sehol. Szerintem 15 nap keves ha csak a fovarosokat erinted es mindig ejjel utazol talan csak akkor eleg. Szerintem gondold at ujbol.
Legjobbakat
peter ( a masik )