Hat igen,

#243328 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Hat igen,

BK-val teljesen egyet kell ertsek! Hurra!

Szakacs elmebeteg “drukkolasa” csak arra pelda, hogy mennyire fogalma nincs arrol, hogy mit beszel. A mexikoiak millioszamra ozonlenek at a hataron, ahogy BK is irta, az eletuket is kockara teve, csak hogy elmenekulhessenek Mexikobol, ami egy totalisan csodbe ment allam, ahol jelenleg total kaposz es anarchia van. Mexikot nem a hivatalos kormany iranyitja, hanem a drog kartelek. Evente tobb ezer ember hal meg az allando, folyamatos drog haboruban.

Kik a boldogabbak, kerdezi Szuro, aki szerint ezt megitelni szubjektiv??? Nos, ez abszolut nem szubjektiv. Az USA-ban becslesek szerint 15-20 millio illegalis mexikoi el es dolgozik, akik mind a sajat szabad akaratukbol jottek az USA-ba, tehat gondolom, hogy itt boldogabbak, mint otthon voltak Mexikoban. Az USA deli allamaiban pedig tobb 10 millio spanyol anyanyelvu mexikoi el, akik amerikai allampolgarok (nagy reszuk mar itt szuletett), akik akkor mehetnenek at lakni Mexikoba, amikor csak akarnanak. Senki nem megy! A boldogsag kerdese nemhogy nem szubjektiv, de egy abszurdum egyaltalan feltenni, amit csak olyan valaki tehet fel, aki soha nem jart az USA-ban es Mexikoban.

Ha mar egy magyar hasonlatot kellene felhozni, akkor azt mondanam, hogy azok a szerencses mexikoiak, akik az USA oldalon “ragadtak”, ugy jartak, mint a burgenladni magyarok, akik az osztrak oldalon ragadtak. Persze a kontraszt Ausztria es Mo kozott szinte elenyeszo a Mexiko es az USA kozotti kontraszthoz kepest.

Persze Szakacs, te nagymagyar vadkecske, teged ne izgasson semmi, te csak drukkoljal nagyMexikonak:) Aztan, ha Mexiko “visszakapta” az “igazsagtalanaul elcsatolt” reszeket, akkor lehet verni tovabb a nyaladat Trianon miatt.

Azert a helyedben elgondolkodnek azon, hogy mit nevezel “illegalisan elcsatolt” teruleteknek. Szerinted, te agyalagyult felember, a magyarok nem illegalisan csatolak magukhoz “nagymagyarorszag” kulonbozo reszeit? Vagy szerinted a nagymagyarorszag osszes lakoi nepszavazas utjan dontottek ugy, hogy nagymagyarorszag reszei akarnak lenni? Mond neked valamit az a mondas, hogy: “Isten ovj meg minket a magyarok nyilaitol!” Tragikus, hogy ilyen ostoba emberek, mint te vagy, levegot szivnak a 21 sz-ban…

Epp ma beszeltem valakivel, arrol, hogy szerintem a vilagon az idiotak szama kezdi megutni a kritikus tomeget, amit ha elert, akkor az egesz vilag rohamos hanyatlasnak indul, amit nem tudom, hogy lehet majd megallitani. Egyre jobban az az erzesem, hogy mar atestunk a holtponton.