házasság és a többiek

#202052 Hozzászólás

fórumozó

házasság és a többiek

Igazad van, csak pl. Zsu is minek maradjon itt? Bármit mondott, sokszor az igazat és a tényeket, belekötöttek, hogy hazudik. Szerinted minek maradjon, gondolom jobb dolga is van nem? Ne ítéld el szerintem, ha marad valaki, akkor annak veszekedés meg vádaskodás a vége, az hova vezet? Ha meg nem marad akkor persze hazudik…. Szóval nem nyerhetsz itt sosem. Szerintem ha hazugságokkal jön valaki az csakazértis marad hogy bizonygasson. Ha meg ez a Zsu ugyanaz a Zsu aki 2 szót írt az arab pasik rovatba, ott a gigolókról mondott valamit, na persze hogy nekimentek. Nem értem most miért ne mondhatna valamit a gigolókról, ezzel most mi a baj?????
Szerintem Zsu semmi olyat nem mondott amibe bele kellett volna kötni, Krissy meg tapasztalatlanul akar valamibe belevágni. Nettel kapcsolatban mindkét tábornak igaza van, bár szerintem aki neten talál rendes arab partnert, az a nagyon ritka szerencsés kivétel. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de ha valaki 3 hét után házasságról beszél az kicsit taszító. Beszéljen ha már látott mert mi van ha mégsem vagy olyan mint gondolta,vagy nem bírod a családot, vagy rossz a szex? Vagy kiderül hogy veled fizettet mindent? Ezek fontos dolgok nagyon. Krissy, szerintem teszteld, nyomulj rá más név alatt, add ki magad pénzes angolnak vagy valami, ez az egyetlen bizonyosság mert a szövegével mindig be fog kábítani!
Szerintem meg mindenkit meg kellene itt hallgatni, és csak azért mert valakinek sikerült ami neked nem vagy többet tud, vagy nem tetszik a stílusa attól még nem biztos hogy hazudik, csak ez a legegyszerûbb módja a veszekedés szításának, hogy hazug vagy, irigy vagy stb. Mindig beválik. Csak épp akik hazugsággal vádolnak valakit, azok is eltûnnek ugyanúgy, pl. miért nem hallunk akkor történetet attól a 4-5 emberrõl aki belekötött az élõ fába is? Csak el akarták kergetni azt aki többet tud hozzászólni a dolgokhoz és mondjuk értelmes stílusban, nem durváskodva. Az okos Adrienn például akinek az volt az egyetlen problémája hogy mennyiért váltják a dínárt forintra – kit érdekel, és miért kellene ezt tudni – õ hova tûnt?
Nori, a te férjed tunéziai? megkérdezhetem hol éltek? régi valaki, a te férjed is tunéziai és onnan netezett?