hazassag,ferj,papirok

#201557 Hozzászólás

Alex

hazassag,ferj,papirok

Sziasztok,

Mar regebben is irogattam ide,de mindig valaki beszolt es ugy gondoltam,hogy nem eri meg ideirni barmit is.

A hazassagi papirokrol annyit,ha atmesz a kivandorlas,kintiek rovatban es ott rakattitasz a hazassagkotesre,mindent megtudsz a papirokrol,ott minden le van irva,de a legjobb,ha a hivatalokkal konzultalsz.Ugy nez ki,hogy mindenkinel mast es mast kertek.Nalunk is igy volt!egyebkent mar parszor le lett ide is irva,hogy hol lehet utananezni a temanak!

Az en ferjem is arab,8 honapja vagyunk hazasok,ebbol 6 honapja elunk egyutt.Az en ferjem nem ker markas cuccokat,nem kovetelozik.3 honapja nem dolgozok es azota o tart el.
Nem meindegyik arab rossz ember,de persze nem animator volt.

Most gondolom azt fogja irni nehanyotok,hogy fenyezek es ki kellene varnom a veget.Lehet,nem jon ossze,de most jelenleg imadjuk egymast,nagy csata aran,de a csaladom is elfogadta ot es soha eletemben nem voltam ilyen boldog mint most.

Ide azert nem irnak azok a lanyok,mint en,mert masok jonnek a dumaval,hogy fenyesitunk a dolgon.Az en esetemben nem igy van es igenis vannak kivetelek,sot meg rajtam kivul ismerek meg egy lanyt,aki ugyanezt elmondhatja magarol es a ferje ugyanonnan szarmazik mint az enyem.

Ezzel csak azt akartam irni,hogy azok,akik igazan boldogan elnek es ideirnak,azokat mindig valaki vagy valakik beszol nekik es ugy vannak vele,hogy nem irnak ide tobbet.

Mindenkinek boldog bekes karacsonyt kivanok!