hello!

#182614 Hozzászólás

MM
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

hello!

Apaszive nincs mit.Egyebkent KILT a neve es rendkivul serto ha ezeket a ferfiakat kinevetik vagy az unneplojuket szoknyanak hivjak.Pedig magam is majd megszakadok a rohogestol ha egynemelyiket meglatom.Na mindegy adni kell a
fapofat.HA HA HA!

Hello Kedves magdi!A turatervetekhez gratulalok!Tudnek nektek keresni nemi mulatsagot a helyi katalogusokbol,mert nincs minden a neten. Csak egyet kellene tudnom ez pedig az idotartamotok mettol- meddig tevezitek a turat?Mert a helyi erdekessegek szezonalisak fesztival,paradek..stb.Mar most tudnek sok mindent ajanlani csak az ido kellene.
Az auto vezetestol nem kell tartani.Tudatosan kell vezetni es nincs gond.Egyebkent a hazai katyus utakon edzodott embernek ezek az utak meg se kottyannak.

http://www.carhirescotlandltd.co.uk Budget honlapon talaltok Invernessben £22-29/nap renault cliot ami szerintem nem tul sok.Ez jo volna megfontolnotok,mivel elorendelni is lehet.Autoval tovabbi lehetosegek is adotak pl: nyugati parton vannak igazi feherhomokos tengerpartok,mint cancunban..OK?

Hello skotszoknya!London vagy skocia oriasi a kulombseg,kulturalisan mint mindenben eg es fold.Londonban kb ketszer annyi ember el mint egesz skociaban.
Tehat ami neked kell az valami nagyon olcso peco?

Talaltam neked valami igazan cool dolgot tobb szaz ember,lakas kozul valogathatsz kedvedre.Foto,teljes leiras minden van egesszen elkepeszto a felhozatal ,van itt raszta,szoke-szende,proletar es egeszen jo arak.www.flatmateclick.co.uk JA! ha ez nem jonne be, vannak itt olcso lakasok is.Ha van egy haver akkor ketten mar tudtok berelni egy ketszobast Glasgowban £275tol http://www.citylets.co.uk Tehat hajra!