Hello!

#208409 Hozzászólás

Andi10
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Hello!

Sziasztok!

Mondjuk mi egy kicsit jobb idõjárásra számítottunk, bár a nap tényleg süt néha, de nagyon nagyon sok esõ esik itt. Mostanában meg meg akrok fagyni…. Bár tudom, hogy otthon sem jobb a helyzet télen, csak amikor még otthon voltunk és láttunk Cornwall-ról képeket, pálmafákkal, akkor még úgy gondoltam, hogy nem is lehet ott olyan nagyon hideg! :) De most már rájöttem, hogy a pálmafák jobban bírják a közel 0 fokot, (sõt néha a mínuszokat is!) mint én. :)
Jellemzõ, hogy 30 éve nem esett itt akkora hó, mint ezen a télen, meghoztuk a hideget Magyarországról.

Kata!
Jó a terv! :) Mi is valami ilyesmit tervezünk öreg napjainkra, csak ha lehet egyre kevesebb munkával és egyre több lakóautós kirándulással fûszerezve.

Lakásvásárláson mi is gondolkoztunk. Végül is itt is ugyanolyan kidobott pénz az albira költeni, mint otthon. Szerintem aki hosszú távra marad, annak feltétlen megérné. Sok bank csak akkor ad kölcsönt ha 1-2 éve már itt vagy és azóta van munkád. De 95-97%-ot talán adnak elõbb is.
Én csak a felmerülõ költségetõl félnék. Nem hiszem, hogy ennyi angol bérelne, ha olyan egyszerû volna az egész morgage ügy. Ráadásul tényleg baromi sokba kerül az ügyintézés. (ez nem biztos infó, de 4-5 ezer font is lehet!)
Szerintem úgy érné meg a dolog, ha nagyon mennének fel az ingatlanárak, akkor mág úgy is el lehet adni mondjuk 5 év múlva, hogy bejön a sok költésg. Vagy ha valami nagyon olcsót talál az ember. Vagy ha örökre benne akar lakni és nem érdekli mennyiért lehet majd eladni X év múlva.

Önéletrajz:
MInden lyukat gyorsan befoltozni!!!!!!:)

Üdv. nektek!
Andi