hello mindenki

#202040 Hozzászólás

Krissy

hello mindenki

Sziasztok!
Nagyon jó a fórum, kár hogy csak most akadtam rá és nem 2 hónappal ezelõtt.
Nekem is van egy storim egy tunéziai srácról, akit 2 hónapja ismertem meg a neten. Wasselnek hívják, 25 éves, Jendouba-ban lakik de gyakran megfordul Sousse-ban is. Egyébként egyetemista és nincs semmi köze a túristákhoz, legalábbis remélem. Két hónapja minden nap beszélünk msn-en és minden éjjel sms-ezünk is vagy hívjuk egymást, igazából elég sok idõt töltünk “együtt”. Én sosem jártam Tunéziában, az arab pasikról sem tudok sokat, de ezek után felmerült bennem, hogy mi van ha csak hülyít hogy mennyire szeret meg minden. Kicsit furcsáltam, hogy pár hét után már arról beszélt, hogy feleségül akar venni,és azt akarja, hogy menjek ki hozzá a nyáron. Sosem értettem, hogy mit is akar tõlem valójában, mivel nekem nincs se pénzem, se házam, semmi, és ezt õ jól tudja, mert elég sokat beszélgetünk az anyagi gondjaimról. Ezen kívülelég jóképû ahhoz hogy megkaphassa bármelyik lányt akit csak akar. Egy biztos, hogy nagyon levett a lábamról, soha egyetlen sráctól sem kaptam még ennyi figyelmet és törõdést, mint tõle.

Egyébként õ is mondott néhány dolgot, hogy mi európai nõk milyenek is vagyunk, milyennek látnak minket, hát lányok érdemes lenne elgondolkozni rajta, hogy miért is használnak ki sok magyar lányt, talán nem véletlen.

Igazából csak azért írtam , mert kíváncsi vagyok a véleményetekre az én storimmal kapcsolatban, mert nem igazán tudom eldönteni, hogy mit is higyjek róla, merjek-e belevágni ebbe a kapcsolatba, mert nem akarok én is “áldozat ” lenni. Mi van ha õ is csak hazudik és átver, és a sok szép szó és pillanat amit kapok tõle mind csak része egy játéknak. És talán amikor épp nem velem van akkor egy másik lányt szédít ugyan így.