Hellóka!

#208452 Hozzászólás

Andi10
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Hellóka!

Köszi az aggódást, a depim munkafüggõ! :) Ahogy nem kell dolgoznom elmúlik. Aztán jön egy két könnyû éjszaka, és akkor mindig arra gondolok, milyen jó dolgom is van, majdnem 7 font per óra és csak a tévét nézem. De most volt 3 elég vad éjszakám és hiába volt bekapcsolva a tévé, nem is tudtam nézni. :( Na, mindegy nem fárasztalak benneteket a munkámmal. Jövõ péntekre viszont behívtak egy interjúra az NHS-hez, tudni kell, hogy már legalább 20 féle munkára jelentkeztem nálunk és még soha egy válaszlevelet sem küldtek. Most meg interjú!!! Remélem sikerül, csak sajnos azt sem tudom pontosan mire is jelentkezem, és félek hogy csöbörbõl vödörbe jutok. Majd meglátjuk.

Melinda!
Tényleg szuper, hogy még New Yorkból is olvasnak minket! :)
Én imádom azt a helyet, így elfogult vagyok és maradnék ott a helyedben. Angliában az idõjárás is nagyon vacak, és az emberek sem olyan barátságosak, mint az amcsik.
Sokan nem szeretik az amerikaiakat, én nagyon bírom az optimizmusukat és a gyermetegségüket. :)

Cornwall tényleg szép! DE: Nagyon hideg a tenger, és állandóan fúj a szél. Na, ez számomra azt jelenti, hogy nem hiszem hogy fürödni fogok, mivel nekem legalább 30 fok meleg kell és szélcsend, ahhoz hogy egy 18-20 fokos vízbe bemerészkedjek. :( Persze ez csak én vagyok, és még nyáron mi sem voltunk itt, úgyhogy remélem jobb lesz a helyzet meleg ügyben. Itt még februárban is szörföztek az angolok, igaz olyan gumi ruhában, de mi meg télikabátban néztük õket a partról. Félelmetes mennyire nem fáznak.
Nagyon szép kis falvak vannak és a tengerpart is csodálatos.
Ha erre jártok a nyáron, 1-2 éjszakát el lehet nálunk is aludni, (van 2 matrac + egy vendégágy) igaz kicsit szûkösen leszünk, mert lakik nálunk még egy fiatal pár, meg mi 4-en, de jól elvagyunk! :)

Most megyek, mert dráma van, Peti nem akar fogatmostni és ordít! :)

Puszó!
Andi