Helyzet

#288901 Hozzászólás

Valaki

Helyzet

az tenyleg nem rozsas errefele….es amiket hallani, azok meg rosszabbak. Engem megnyugtattak, hogy a kulfoldiek helyzete kicsit mas, es ez gondolom vonatkozik a turistakra is. Be akarnak vezetni bizonyos szigoritasokat…mintha mar nem lenne belole eleg…ami allitolag a venezeknek lesz rossz(abb). Gondolok itt kiutazasok megszigoritasara stb. Ez allitolag minket kulfoldieket nem fog annyira erinteni, illetve a turistat ez egyaltalan nem erinti, de tenyleg pattanasig feszulo helyzet van. Eddig a turistaknak nem hinnem, hogy rosszabb lett volna, mint ami ezutan jon, viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy az orszag problemai kihatassal vannak a lakossag nagy reszere, es egy nagyobb “negativ” valtozas oket is negativabba teheti, gondolok itt pl. a kozbiztonsagra. Szerintem ki kell jonni, az orszag gyonyoru, de sokkal korultekintobben kell utazgatni itt, mint mas, kevesbe veszelyes orszagokban. Ha valakinek nagyon teli a gatyaja, az alt az arcan is latszik es akkor konnyebb celpont, de okosan gondolkodva es viselkedve ezeket ki lehet vedeni. Aki meg meg ezek utan is zrizik, az maradjon otthon es lapozzgassa az venez utikonyveket, szep kepek vannak benne.
Mariahome: nalad nincs gond, hisz Rico itt van, es vele egyutt tuti nem lesz gaz.
Zsu955: nalad mar mas a helyzet, mert szemelyesen egyik ismerosodet sem ismered, tehat valojaban magadra kell hagyatkoznod. Viszont ez nem feltetlen jelenti azt, hogy tortenni fog veled valami. Neked azt tanacsolom, figyelgesd a hireket, nezegesd a netet, erdeklodj barataidnal (majd en is irok mindig ha valami tortenik), es ha tenyleg akkora nagy kaka lesz szeptemberre, akkor legfoljebb nem jossz…ennel rosszabb nem lehet.
Zsiga bacsi! Mi meg eleve itt vagyunk, mi csak jobban odafigyelgetunk majd es vigyazunk magunkra! Ha meg tenyleg hatalmas gaz lesz, akkor legfoljebb en is dobbantok. Nem vagyok egy ijedos fajta, futottam mar en Caracas belvarosaban a soretes puska elol…nyeltem is rendesen a konnygazt….de ez csak utolag ilyen erdekes, akkor az en gatyam is tele volt.
Eleg negativra sikeredett az iromanyom…senkit nem akarok elijeszteni, csak leirtam amit tapasztalok-latok.