hh urnak…

#216289 Hozzászólás

anyadlohaton
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

hh urnak…

szeva hh,

well…amikor csinaltam a (refreshig course-t)londonba teherautora,akkor mindenfele kimutatast mutattak az autosiskolaban,hogy aranyaiban nalluk a legkevesebb a baleset.meg hallottam mar mashonnan is.akar lehet ,hogy tevedtek(bar nem hiszem),akkor en is.
ugy iteltem meg anno,nem art gyakorolni oktatoval a bal oldalon,mielott munkat vallaltam a c jogsimmal.nekem nagyon hasznos volt,ma mar,meg mi sem egyszerubb.
a korforgalom a vilag legjobb dolga.ez vitathatatlan.teli van kamerazva a varos,es rengeteg fekvorendor,meg az ut kozepen a sarga-feher forgalomlassito muanyagbolyak.(nem tudom mi a neve pontosan.)girbe,gurba kis utak vannak foleg,az is megfogja a sebesseget.
meg londonba is ugy itelem meg.inkabb elozekenyek,mintsem bevagnak eled.en napi neha 8-9 orat is vezettem,mindenfele forgalmi helyzetbe,igy tudom mit irok.kivetelek persze ,mindig vannak.-vegulis,akarhol a legbiztonsagosabb a kozlekedes,remelem nem ugrunk egymas torkanak..-

rosszul ertettel.voltam odaat.3 honap los angeles,1 het alaska,1het florida…csupan ennyi ralatasom van amerikara.sokminden szimpatikus volt nekem az allamokba anno,ezert is mondom,hogy lehet ott is lehuzok par evet.hivatalosan.

minden jot

zoli