hi

#294608 Hozzászólás

En23
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

hi

Egy kiegeszitest irnek azert carapicha-hoz (hmm, eleg erdekes a beceneved :-))))
Egyetertek, hogy keves igazi gyonyoru feherhomokos stb. tengerpart van, de nekem Manzanillo bejott, ez Puerto Viejotol meg kicsit lefele van kb. 10 km. bicajjal, vagy kocsival, de ez sem olyan mint Bocas. Szoval igazi korallzatonyert, es alomtengerparthoz irany Bocas!!!!
Ja es annyit, hogy barmilyen gurulo jarmuvel mentek, keszuljetek fel, hogy minden nagyon messzinek tunik, legalabbis en minden alkalommal meglepodtem, hogy milyen lassan tudok eljutni A-bol B-be, es 100-szorra is ugyanugy meglepodok.. :-)

Ja, es hogy en hova mennek? en nem jartam sok helyen, mert lusta vagyok :-) De most elmennek pl. Rincon De la Viejaba, az nagyon izgat, illetve Corcovadoba.
Kulonben ami nekem bejott: Pacifico beach kozul: Nosara es Avellanas, A Karibon Manzanillo. TABACON-t szerintem nem szabad kihagyni, persze kurva draga (hacsak nem a szemkoztibe, nem annyira Gringo helyre mesz). Ja, es persze Manuel Antonio is eleg jo, mert ott konnyu majmokat, meg lajharokat latni. Monteverde aranylag nincs messze SJ-tol (persze ez relativ, nem tudom, hogy kiepitettek-e az utolso szakasz utat, mert ha nem, az is kurva messze van)

ja es igyatok CAS-t!!!!!!!! az a legjobb!!!!!!!!!

Jo utat!!