Hi

#182993 Hozzászólás

Hi

Szia Laci! Nagyon örülök, h hallani felõled is. Úgy vettem ki a szavaidból, a munka hiánya mellett, jól érzed magad, jó helyed van. Biztos a meló sem várat magára soká! Kitartás.

MM, lenne egy kérdésem, és nagyon megköszönném, ha tudnál segíteni (vagy bárki, aki kint van, és már kiismeri magát a városban). Jövõhéten vesszük meg a repjegyeket, két kül. társasággal megyünk, így már du.-n egykor Glasgowban lehetünk (és kb. 10.000.- ft.-t spórolunk így). Felvettük a kapcsolatot egy kinti albérlet közvetítõvel (www.netrent.co.uk). Úgy beszéltük meg velük, hogy mailben jelezzük, hogy melyik albérletet néznénk meg, amikor megérkezünk (ha aznap találnánk jó kecót, nem kellene hostelra költeni). Viszont a választáshoz jó volna tudni, h hány kerületre van osztva Glasgow, ill. melyik milyen. A Buda jellegû drágább részt, ill. a 8. kerületi szintût szeretnénk elkerülni.
Ill. úgy tudom, ahogy jobcenter, úgy flat office (pontos nevét nem ismerem) is van. Tud vki esetleg olyanról, amelyikkel emailben fellehet venni a kapcsolatot, elmondani, mit szeretnénk, és aznap, amikor kiérünk, már meg is mutat nekünk néhány albérletet? (tudom, hogy ilyen helyre elõzetes kapcsolat felvétel nélkül is belehet menni, hisz azért vannak, hogy albérletet közvetítsenek, csak hogy ne kelljen esetleg ott várni órákat, már elõre lelehetne beszélni a dolgot)
És lehet, hogy hülyén hangzik, hogy a megérkezés napján már lakást is akarunk, millió bõrönddel a kezünkben fogjuk az utcákat róni, de így is spórolnánk.

Az infót, segítséget elõre is köszönöm, üdv mindenkinek, Évi neked soxerencsét a visszatéréshez :)

puncs