Hi

#183182 Hozzászólás

Hi

Évi!! MILLIÓÓÓÓ GRATULLLLAAA!!!!!! Nagyon-nagyon örülök a sikerdnek, õszintén gratulálok, ez nagyon-nagy dolog.

Ebbõl is látszik, hogy van, akinek bejön, van, akinek nem. Egy barátnõm Londonban van, és 3 hónap után (amig sima recepciós volt) mostmár recepcióvezetõ, azaz fõnök…, és látod, neked is összejött….. Hát nekünk meg nem… Van, aki arra született, hogy csavarogjon a világban, van aki nem.

Páromnak múlt hétfõ óta nincs állása. Bejelentkezett az összes munkaközvetítõ irodába, és ahány önéletrajzot csak tud, elküld, illetve ahová telefonálni kell, azt felhívja. Múlt héten az egyik iroda kiközvetítette, így legalább 3 napra van fizuja, de annyira pang most a munkaerõpiac, hogy az már ilyesztõ. Minél tovább nincs munkája, annál nagyobb szarban vagyunk, hogy finoman fogalmazzak. A gumtreen szó szerint semmi sincs, a jobcenterbe már van…, de nem túl sok. De tudjátok, a remény hal meg utoljára. :)

Csilla, mosolyogtam, amikor olvastam a hsz-od. Mi is így voltunk, mielõtt kijöttünk, hogy min. 1 év, de lehet akár 2-3 is, vagy örökre. De mostmár tudom, tudjuk, hogy sose tudnánk máshol leélni az életünket, mint otthon, Magyarországon. Mielõtt kijöttünk, mindenhol arról olvastunk, mindenkitõl azt hallottuk, hogy itt aztán, na itt aztán havi 3-400.000.-t lehet megspórolni. Nahát ez nem igaz, legalábbis minimálból, vagy 6 fontból biztos nem. A havi 100.000-150.000.- amit félreteszünk (persze csak a 2.-3. hónaptól, mert addig fel kell újra építened itt mindent, amit otthon hagytál, albérlet, deposit, konyhába ami kell, internet, telefon ect…), bár valóban többszöröse az otthon havonta megspórolható pénznek, de nem vagy otthon, itt vagy, 2300 km-re az otthonodtól, a családodtól, a barátoktól. És persze mielõtt kijössz, ezt mind jól átgondolod, és belevágsz, mert vmit vmiért. De ha már itt vagy, minden más, te is.

Na félre a búval, mindenkinek jó éjszakát, és szép napot holnapra, remélem megint ilyen szép napsütéses idõnk lesz, mint az elmúlt napokban.

Évi, neked mégegyszer gratula!!! És sajnálom, hogy nem jött össze a találka.

Üdv: Puncs