Hiaba,

#243411 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Hiaba,

aki egy idiota, az egy idiota!

“A házvásárlásra felvett ÜZLETI CÉLÚ (mármint, hogy az illetõ nem fogyasztani akar, hanem késõbb drágábban eladni) a muszlim bankok is adnak hitelt. Csakhogy ehhez bizonyítani kell a muszlim bank elõtt azt, hogy annak a háznak tényleg fel fog menni az ára.”

Bizonyitani kell a muszlim “banknak” hogy fol fog menni valaminek az ara?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ember, te hol elsz? Hogy lehet bizonyitani, hogy valami tortenni fog a JOVOBEN!!!!! A muszlimok a jovobe latnak? Akkor minek bankot nyitniuk? Miert nem lottoznak?

“Az autóiparról szóló értekezéseddel kapcsolatban pedig csendesen megjegyzem, hogy nézzük meg csak az autógyárak jelenlegi helyzetét! Különös tekintettel a három nagy amerikai autógyárra! Azért nincs kereslet most az új autókra, mert a bankok nem adnak hitelt. Miért is? “

Igen, vegre megertetted, hogy azert nincs kereslet az autokra, mert nincs hitel. Egyebkent minden autora csokkent a kereslet, kiveve a Subaru es a Hunday, amikre nott a kereslet az utobbi negyedevben. Miert nem adnak a bankok penzt? Mert nincs nekik, mert becsodoltek. Azt hittem ez mar neked is nyilvanvalova valt, de ugy latszik nem.

Sorry, nekem is van turokepessegem, a vita itt lezarva! Szorakoztassd a Szakacs urat, nekem megfajdul toled a fejem.