Hirek Ausztraliabol

#305246 Hozzászólás

Lisa
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Hirek Ausztraliabol

Az egyik ausztrál tûzvész túlélõi az áramszolgáltatót perelik. Beperelte az ausztrál tûzvész több túlélõje az egyik szingapúri tulajdonú áramszolgáltatót, mert szerintük a hanyagságuk miatt dõlt ki több villanyvezetékük, amelyek az egyik tüzet elindították. Ezt közölte vasárnap az egyik ausztrál újság. Kinglake lakói nyújtottak be keresetet, miután Viktória szövetségi állam hatóságai azt állították, hogy valószínûleg a vezetékbõl kipattanó…

Kétszázra emelkedett az ausztráliai bozóttüzek halálos áldozatainak száma, miután kedden további 11 holttestet találtak Kinglake város környékén – közölte a rendõrség. A Victoria állam déli részén pusztító tûzvész február 7-én tört ki, a lángok több mint 400 helyen csaptak fel. A tûzben, amely 3900 négyzetkilométernyi területet perzselt fel, 1800-nál is több lakóház vált a lángok martalékává. Az áldozatok száma tovább fog emelkedni újabb emberi maradványok azonosításával – mondta Marty Beveridge rendõrségi szóvivõ.

***Tibor, Brisbane kornyekerol nem jelentettek mostanaban viharokat, vagy aradasokat, csak Coffsharbour kornyeken a nagy esozesek miatt megduzzadtak a folyok es elarasztottak a kornyezo telepuleseket….
Albaregia remeljuk hamarosan jelentkezik…