hm

#239672 Hozzászólás

hm

Mindig tetszik mikor valaki egy idegen országból akarja megmondani mi zajlik Magyarországon.
Azért pár dolog a fenti hozzászólóknak:
– volt itt 150év török és 40 év orosz megszállás mégsem lettünk sem törökök sem oroszok,ebben a szláv tengerben fennmaradt a nyelv és alakult a saját kultúra.
– 45után a szétcseszett Budapesten egy éven belül eltakarították a romokat helyreállt a közlekedés a vasúti forgalom,üzemeltek a gyárak.Ez 56 után is elmondható. Szerintetek fizetést kaptak az emberek? Ne legyetek buták.
Németország nem jó példa mert a Marshall-terv része volt.
-Az tény a nagyhatalmak befolyási övezete határozta meg egy adott ország sorsát de ezen bellül az adott ország embereinek mentalitása szerint fejlõdött,hiszen van külömbség Magyarország Románia,Csah és szlovákia között.
– a két világrend kiépített egy ütközõzónát és megállapodtak a befolyási övezetekben, az usának fontosabb volt szuez.
– az tény a politikusok egy része galandféreg mindig keres magának egy meleg segget, a mostaniak régebben az oroszokét találta jónak azok érdekeit képviselték erõszakkal az ország érdekeivel és állampolgáraival szemben (kollaboránsok)majd mostanság a külföldi tõke érdekeinek helytartóai, segédkeznek a kamatrabszolgaság kialakításában.
– a mostani et-k offshore cégeken keresztül jöttek vissza láthatatlanul a gazdasági életbe, ezért tetszik amikor emberek ornán-bányáznak meg szõllõ… jól elvannak az odavetet csonton miközben kialakítják a római birodalom mintájára a rabszolgatársadalmat, amiben vannak a rabszolgák, ezek gazdái és a kisszámú szabadok.