hmm..

#99971 Hozzászólás

buta ember

hmm..

Hmm.. Tudtommal nem irtam olyat ami miatt sertegetned kene. De rendben. Mit keresek Kenyaban? Itt elek / dolgozom eleg reg ota. Feleloseg? Nem sokat, beutazva a fel vilagot Ausztraliatol Azsiaig, meg tapasztalatlan vagyok, igazad van. Felesegem van, egyetemem nincs, felsofoku angol nyelvvizsgam viszont igen, bar nem tudom hogyan kapcsolodik mindez a temahoz…Vaganykodni? Ha vaganykodni akarnek akkor amerikaba mennek, kicsit megint el vagy tevedve, ez nem az a hely ahol az emberek “vaganykodnak”. Menekulni? Mi elol? Nem vagyok se tobb se kevesebb, barhol is vagyok, nem is ezert irtam. Legalabb egy tucat vedekezesi modszer van? Ertem…

Idézet tõled: csak 2700 ember hal meg naponta maláriában, ehhez képest az AIDS vitaminkúra.

U.i.: A horgasz nem en voltam.

“legalább 1 tucat védekezési módszer van a malária ellen, még a teveszar is jó, azt pedig, hogy valaki nem szedett gyógyszert és meghalt, csak saját felelõtlenségének köszönhetõ, és fölösleges belemagyarázni a lázálmot, meg a hasonló faszságokat. ” nem lehet hónapokig szedni a gyógyszert ” kötelezõ hónapokra Afrikába menni ? Kényszeríttette valaki? Ez kb olyan, amikor egy elvesztett focimeccs után órákig magyarázkodnak, hogy miért kapott ki a csapat, azért kapott ki, mert kevesebb gólt rúgtak, mint amennyit kaptak. pont. Ennyi.”

Hmm.. Es aki szedte a gyogyszert es megis elkapta a malariat es bele is halt? Azzal mi van? Es hogy kotelezo honapokig ott lenni? Hat aki ott el.. gondolkozz mar el egy kicsit es utanna irogass :)