Hmmm?

#326979 Hozzászólás

Hmmm?

Lehet, csak én bambultam el idáig, de kezdek elbizonytalanodni. És igen, már megint beledumálok a világutazók életébe… :-S

De! Elolvasva az utóbbi pár hozzászólást, arra a következtetésre jutottam, hogy 2 tényállás foroghat fent:

A.) Lehetséges, hogy kettõ (vagy több) Varga Zoltánról van szó, vagy esetleg valaki csak annak adja ki magát, hogy “részesedjen” a tisztességes Varga Zoltán által felépitett üzletbõl.

B.) Vagy egy darab Varga Zoltán van, aki hazudik összevissza. (ez a zöldfolkszvágenes téma csak nem lehet véletlen V.Zoli, ezt te sem hiszed, hogy valaki csak igy szimplán kitalál ilyet?) és több tucat ember próbálja meg “lejáratni”, de akkor biztos nem ok nélkül.

Én most, ezen hozzászólások elolvasása után az A.)-ra szavazok, és elnézést kérek a segitõszándékú Varga Zolitól, ha eddig ok nélkül cseszegettelek.

Amugy erre hirtelenjében egy megoldást látok: Varga Zoltán készit egy honlapot, és vagy felteszi a saját képét, vagy elküldi a kételkedõknek emailben. Emellett az “ellenzék” is megpróbál képet késziteni a “szerintük” Varga Zoltánról, és összehasonlithatná a két képet, és mindenre fény derülne. Persze csak ha Varga Zoltán beleegyezik, de sztem ez neki is érdeke, hogy vége legyen már ennek a hónapok óta huzódó témának.
Emellett persze készülhetne szavazás, illetve fóum, ahol a “résztvevõk” elmondhatnák véleményüket a frissen felkerült két darab fotóról.

Persze ez is olyan dolog, mint a választások, hogy soha senki nem veheti biztosra, hogy nincs csalás a dologban, de legalább mutatna valami formát ez a téma.

De kövezzetek meg, ha hülyeséget beszéltem, és irjatok egyéb ötletet.

Tisztelettel: Egy eddigi Varga Zoli ellenes, de mostmár tökéletesen pártatlan fórumozó.