Hmmm

#453115 Hozzászólás

Hmmm

Ha figyelmesen elolvassátok, amit korábban írtam, láthatjátok, hogy egyszer sem tettem említést arról, hogy Hadibandi nem emberi hangnemben beszél itt. Sõt a végén sem azt írtam, hogy úgy írogasson. Dehát magára vette, nyilván nem véletlenül. Általánosságban szóltam mindenkihez, hogy ha már Balázsnak köszönhetõen van ilyen topic, akkor használjuk arra amire való, csak normál hangnemben. Ez mindenkire igaz, rám is. Ettõl függetlenül személyeskedni lehet…
Külföldön az üzemanyag, a kompdíj, stb mind euroban vásárolandó. Teljesen mindegy, hogy 100 euro mennyi forintot jelent, külföldön euroban kell fizetni. Ha azt mondom, hogy a tarifa 50 euro, mert ennyibe jön ki egy fõ viteldíja, akkor én euroban számolom a teljes összeget is, a fentiek miatt. Ez az árfolyamváltozás miatt, ha forintban számolunk nyilván többe fog kerülni, mint kedvezõbb árfolyamnál. Amennyiben ma 25.000 forintot mondok, de holnap 10 forinttal több az euro, de ennek ellenére 25.000 forintot mondanék, akkor az az én veszteségem lenne. Nyilván senki nem várja el a másiktól, hogy saját kárára szállítson. Ezért 28.000 forintot fogok mondani.
Az üzemanyagárak valóban csökkentek tavaly. Balázs ha jól emlékszem januártól ígérte az árcsökkentést. Januárban már az üzemanyagárak és az árfolyamok is felfelé haladtak, tehát semmi nem indokolja az árcsökkentést. Saját véleményemet írom, lehet másképpen is gondolni.
Továbbra is azt gondolom, hogy Balázs maxiumum annyit mulasztott, hogy a csökkentéssel kapcsolatos felhívását írásban nem vonta vissza, de mint már volt róla szó, telefonon mindenkit tájékoztat errõl. Javaslom Balázs tedd közzé, hogy mégsem lesz csökkentés, de ezt kompenzálod bõvebb szolgáltatásokkal! Hátha akkor már nem lesz szükség a csete-patéra:)

Hadibandi! A nevem az, amit kiírtam. Ha visszanézel pár lapot, a nevemmel hirdetéseket is találsz, a telefonszámom, e-mail címemmel együtt. Ellenõrizz le nyugodtan! Én utasokat szállítok, számomra nem lenne túl jó ómen, ha kitalált nevekkel hirdetnék.
Nézd! Amennyiben te utas vagy, vagy az voltál, akkor fogadd el, és hidd el, hogy itt nem átverésrõl van szó, csupán lehetõségekrõl azokra az esetekre, amikor az utas saját döntése szerint ebben a formában utazik. Ha már utaztál így, akkor tudod. Ha viszont te is szállító vagy, esetleg az szeretnél lenni, akkor még annál is jobban kell tudnod, hogy felvetésed lehet akár támogatandó és érthetõ is, de nem sok igazságot tartalmaz, és feleslegesen hitelrontó hatása volt. Számomra ez volt kissé bántó, ezért is reagáltam rá.
Balázs nem én vagyok, nem a barátom, soha nem is találkoztam vele, ennek ellenére feltehetõen sokkal többet tudok róla, mint te. Tulajdonképpen konkurencia, de tiszteletben tart, ahogy én is õt. Sõt! Ahol tudunk segítünk egymásnak, utasokat ajánlunk egymáshoz, szükség esetén akár autót biztosítunk a másiknak, nehogy elõfordulhasson az, amit írtál, hogy baj esetén nem tud másik autóval kiállni. Hidd el, hogy ki tud, akár több autóval is.

Én rágyújtottam a békepipára, javaslom neked is, és inkább segítsük egymás munkáját, életét, mert a mai magyar helyzetben inkább erre van szükség, nem a másik lehúzására!!!

Sz.