hogy kapsz vissza pénzt a MÁV-tól…

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Hogy vágja át az IC uatsokat a MÁV? hogy kapsz vissza pénzt a MÁV-tól…

#309656 Hozzászólás

Sakran

hogy kapsz vissza pénzt a MÁV-tól…

Fedõnevefazék: Helyjegyet csak két órával az indulás elõtt lehet visszaváltani, így azt hiszem átvertek.

Amiben semmi meglepõ, hisz az összes állomásirodán ezzel próbálkoznak, ez van kiadva szerintem utasításba.

Az én módszerem ami már kétszer bejött a követekzõ: Elõször is, mivel nem egyedül reklamálsz fel kell spanolni a tömeget. tudom ez nem valami szép dolog de fontos. Mert a dühös ember hangosabb, és az ide szükséges. Másodszor, egy valaki kiáll a tömegbõl, és követel. Az eset függvénye, hogy miért. Ha nem akarja elismerni, kérni kell a felettesét. Az nincs neki, viszont telefonálni fog. Ezután meg kell õket fnyegetni a fogyasztóvédelemmel, azzal, hogy írsz újságcikket stb. Ezután már megpróbálnak keresni valamimegoldást legalább. Végül kifárad és azt mondja, hogy írj be a nagykönyvbe (panaszkönyv). Mindenképpen odaírni a címedet és a telefonszámot, jegyet otthagyni a laphoz tûzve. Legalább 5-8 ember íratkozzon fel.

Mivel van róla papír, egy idõ után kapni fogsz egy levelet, benne egy bónnal, ami a visszatérített pénzed. Ezt a legközlebbi utazáskor pedig felhasználod.

Amit biztos nem fogsz tudni elérni: Hogy még aznap pénzhez juss. Hogy elismerjék a szemedbe, hogy igazad van. ja, és mosolyt sem. Dehát nem is azért mentél be.

Sok szerencsét.