Honfitársak figyelem, lehúzós szemétféreg banda

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Furotorony, havi 5000 Euro Honfitársak figyelem, lehúzós szemétféreg banda

#346706 Hozzászólás

Bonbon
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Honfitársak figyelem, lehúzós szemétféreg banda

az olajfúrósok nagyon egy szemét banda, mer engem is jól lehúsztak ezerrel. Elkerékpárosztam Fehérvárra hozzájuk Pestrõl és a címen egy nagybarom nyitott ajtót, aszt mondta. hogy efbíájjos.Le van tartósztatva az egész lehúzós banda, mert kicsalták a honfitársaik pénzét. Több milliárd dolláros adótartozást halmosztak fel. Ja, nem hanem forint, de akkor is nagy geciség volt szerintem az állammal szemben, mert ez mégis közvagyon, azaz a milyenk elsõsorban.
Megérdemlik a sanyarú sorsukat a Szegedi Csilag-telepen, a szigorított elkülönítés alapján.
Majdnem én is ottmaradtam. Fehérváron. Majdnem le lettem tartósztatva. De azért úsztam meg, mert mindenkit följelentettem aki ezen az oldalon volt és fizetett a fúrósoknak. Meg is mondtam nekik, hogy csak itten olvasgassák amiket írtatok és mindenkit egyszerre le lehet tartóztatni. Egyszerre!
Ha lett volna kormányváltás, akkor ezek már régen nem fúrnának, mert a Voda Gáborék a Jobbikosoknak a minisztere ezt nem hagyná sose. Mert õ velünk van, a fúrósók meg csak kihasználják a sorsunkat.
NE mennyetek Fehérvárra mert LE LESZTEK TARÓSZTATVA!!! Értve!?