Hova menjunk + ismerkedes

#365340 Hozzászólás

nacky
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Hova menjunk + ismerkedes

Sziasztok!

A pontos helyszín nekem is mindegy, mondjuk a sóbánya nagyon izgin hangzik. Szivesen megyek túrázni is, olyan 20-25 km-ig, szint se akadály, altalában elég tempósan tudok menni. De akár falulátogatás is érdekel.
Jelenleg annyi megkötés van részemrõl, hogy idén már volt egy csuklótörésem, és egyelõre az érintett kezem még elég gyengécske + az átlagnál törékenyebb, persze ez még egy hónap alatt sokat fejlõdhet, de mindenesetre most egy ideig nagyon nem akarok egy újabb esést, úgyhogy valami nem csuszkálós-létrán/láncon mászkálós útvonalat szeretnék (most, per pillanat, egyébként imádom az ilyeneket :-)).

Még a Pestrõl Debrecenig lejutás nem teljesen tiszta, legalábbis ezt is bele kell kalkulálni a programba.
Pénteken 1/2 7 körül induló vonatokkal 9-1/2 10 körülre lehet Debrecenbe érni, attól függõen, IC-e (illetve nem IC esetén gondolom meg egy kis késéssel is kell számolni). Hazafele meg el kell érni valami péntek esti vonatot, ami azért értelmes idõben felér Pestre, pl 18:13, 18:32, 19:08. A legutolsó IC, amire elõre kell helyjegyet is venni (vasárnap este, ugye).

Ismerkedésre még nem tudom, tudok-e menni, akárhogy is nézzük, ez egy egész napos program, Eger 2-2.5 óra vonattal, nem az az “összejövünk egy este dumálgatni” kategória. Úgyhogy jó lenne összekötni valami bemelegítõ túrával. Esetleg a debreceni és a pesti csapat külön is összejöhetne ismerkedni, egyeztetni, ha a nagy közös összejövetel nem jön össze. Aztán legfeljebb skype-on folytatjuk.

Orsi