Hulyesegszuro

#254354 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Hulyesegszuro

De bizony, mindent amit leirtam ide, az utolso betuig komolyan gondolok. Ehhez mit szolsz? Akarod tudni, honnan vannak az adataim? Nem Zimbabwebol sajnos, hanem hivatalos forrasokbol, angol nyelven. Remelem beszelsz angolul:

http://www.ers.usda.gov/publications/EIB3/EIB3.htm
http://www.fita.org/countries/us.html

Olvasgassal kicsit, radfer es csodalkozzal el a szamokon. Tudod en nem szoktam a levegobe beszelni, mint egyesek. Ha en leirok egy adatot, azt egesz nyugodtan elhiheted.

Te baratom, egyre nagyobb baromsagokat allitasz, ugy latszik nem tanulsz semmit a hetkozben. Szerinted miert problema, ha egy orszag tobbet importal, mint exportal? Ha egy orszagnak van penze arra, hogy megvegye, amire szuksege van kulfoldrol, akkor hol itt a problema szerinted? Es, hogy mindennek mi koze Davoshoz, meg a te cegedhez, azt aztan tenyleg fel nem foghatom, de azt hiszem, jobb ha nem is probalkozom felfogni, azt amit irsz, mert begorcsol az agyam.

Luxemburgnak, ami az egyfore eso GDP tekinteteben sokkal gazdagabb, mint az USA, sot, ami a leggalzdagabb orszag a vilagon az egyfore eso GDP tekinteteben, evente 4 milliard dollar a nemzetkozi kereskedelmi deficitje.
http://import-export.suite101.com/article.cfm/rich_luxembourg_exports_imports

Vannak orszagok, kedves hulyesegszuro, akik olyan gazdagok, hogy megengedhetik maguknak, hogy deficitjuk legyen a kulkereskedelemben, mert ez meg se kottyan nekik az elkepeszto meretu GDP-jukhoz viszonyitva. Mit szolsz ehhez?