Húúúha

#198795 Hozzászólás

Sjovia

Húúúha

Lányok ezt olvassátok el,egy netes cikk!

Na ez az a dolog, amire anyád garantáltan azt mondja: ÁLLJ! És ha megteheti, rád csukja a szobaajtót, de legalább is három nap dacba fordul, ha megkísérled, hogy randizz azzal a meseszép tûz-szemû fiúval. Kivétel, ha anyád is próbálta már! Mert ha igen, úgy a tekintete ködös homályba vész, és úgy mereng a múlton, hogy észre sem veszi, hogy kislisszoltál a kecóból.

A randizás veszélyei
Az arab fiúkkal való randizásnak bizony vannak veszélyei. Az ember lánya például mérhetetlen szerelembe eshet velük, és ez egyáltalán nem biztos – sõt inkább biztos nem lesz kölcsönös! Amikor kapcsolatokat keresnek, – legalább is Magyarországon – elég ritka, hogy tartós viszonyra törekedjenek, többre tartják az egy éjszakás kalandokat. Úgy vélik, hogy a Nagy Õ odahaza várja õket úgy becsomagolva, mint egy békebeli szaloncukor, hogy ne lássák meg kíváncsi szemek. Ja kérem, hogy a nõk mindenhol egyformák? Õket ez abszolút mértékben nem izgatja. Hogy annak is van esélye, hogy egy hárpiát sóznak a nyakába? Mit érdekli ez õt! Majd anyuka elintézi neki a dolgot, és ha elsõre nem jön össze, tulajdonképpen van még egy esély.

A lányuk-féltõ anyák nézõpontja
Az aggódó anya szeme elõtt lebegni kezd a „Lányom nélkül soha” címû Irán ellenes amerikai propagandakönyv, illetve a belõle készült film. Arra gondol, hogy a komoly kapcsolatnak, esetleg egy kapcsolatból születõ, gyönyörû, félvér gyermeknek nagyon sok a veszélye. Elõször is elviszik a lányát, vagy ami még rosszabb, a nyakán hagyják a bõgõ leánygyermekét, és unokáját rabolják el mindenféle számunkra érthetetlen keleti okokból. Az anyák félelme fokozódik, mert nagyon könnyû azt gondolni, hogy minden palesztin terrorista, minden emirátusi megrögzött solymász és feleséggyûjtõ, minden török kebab sütõ bódét üzemeltet, és rózsákat termel. Ez természetesen koránt sincs így. Aki egy kicsit jobban utána néz a dolgoknak, találkozhat nagyon boldog és kiegyensúlyozott vegyes házasságokkal is, és tudnunk kell, hogy a médiának az a dolga, hogy a szélsõséges eseteket felfújja, mint egy õrült léggömböt, mely a végén vagy elszabadul, vagy eldurran.

Arab pasi az udvarlásban
A hírük mindenestre eléggé jó ahhoz, hogy a vállalkozó szellemû lányok legalább egy próba erejéig belemenjenek egy ilyen veszedelmes viszonyba. Ugye köztudott: Nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél, tehát ha a keleti fiúk szexuális képességei nem volnának forróbbak európai társaikénál, nem volna ilyen vonzó a számunkra. Ami tény, hogy nézésük, bõrük színe a forró, romantikus nyári napokat idézik, és úgy tudnak udvarolni, mint akinek semmi nem számít, csak az hogy velünk összejöjjenek. És ez így is van. Lehet, holnap már egy másik lánynak nyomják ugyanazt a rizsát:

– Mikor Allah az eget megteremtette, két csillagot lefelejtett róla, azt tette a te szemeidbe, és amikor a hurik rózsakertjében járt, a legszebb rózsát szakasztotta le és azt rakta az arcodra pírnak.
Rossz duma? De kérem! Hol tud egy a pesti flaszteron felnõtt srác ilyen keményen giccses, de szédítõ, részegítõ dumát lenyomni? Sehol! A nõ pedig az ilyennek felül, és kész. Az arab fiúk egyik titka ez, a másik pedig az a kitartás, amivel a szívük választottját ostromolni képesek.

Arab pasi az ágyban
Belead apait-anyait, ha a szexrõl van szó, de többnyire önzõ. Nem túlságosan érdekli, hogy a partnerével mi van, csak abban az esetben, ha még holnap is akar valamit, de akkor is inkább egy agresszív romantikus alkatra számíthatunk, mint egy érzékien gyöngédre. Általánosítani nem helyes, így természetesen vannak csapnivalóan pocsék kriplik és lepedõbajnokok is az arab fiúk között, de neveltetésüknek köszönhetõen a többségük igen hevesen udvarol, hevesen törekszik a szexben is a lényegre, és utána hajlamos befordulni és aludni. A szórakoztató és udvarolni tudó csoda fickóból az akció utánra csak egy kellemesen karamell színû hát marad. Aki kedveli a különlegességet, az ne lepõdjön meg, Arábiában természetes tradíció a körülmetélés. Ha egy arab fiúval bújunk ágyba, élvezzük ki ennek a ténynek elõnyeit.

Arábiából kitörni! Ez itt a cél!
Sokan mesélnek olyanról, hogy egy-egy nyaralás során élik át a nagy szerelmet. A helyi erõ, (legyen sofõr, idegenvezetõ, utazási iroda alkalmazottja, vagy egy jó dumás bazáros) élete szerelmét találja meg a magyar leányzóban. Hülyíti – alkalmasint párhuzamos viszonyt folytat több nõvel, – mivel az a célja, hogy házasság útján kijusson a számára oly vonzó nyugati világba és ott egy nõ hátán önálló életet, kezdhessen. Az egyszeri leány (ok) aztán utazgatnak ki a fiúhoz, intézik a vízumot, a kérvényeket, és amit ilyenkor kell. Házasságkötés, és a fiú természetesen lelép… vagy a lány nyakán marad. Itt ugyanis nem alkalmazzák, hiába beszél angolul, és hiába van valamilyen végzettsége. Mielõtt végleg belehabarodsz egy jóképû Jordánba, vagy egy fáraói Egyiptomiba, esetleg egy szívtipró tunéziaiba, gondold át: – Vajon tényleg ezt akartad?

A nõ, aki dönt
Ha arab pasival kezdesz, akkor élj a mának, és engedd a sorsodnak eldönteni, hogy mi lesz a kapcsolatból. Lehet, hogy élethosszig boldogság, de az is lehet, hogy egy iszonyatos rossz emlékû, kihasznált éjszaka. Ha vonzanak a keleti fiúk, ne habozz, ismerkedj bátran, elõítéletek nélkül. De légy óvatos, ha a szexrõl van szó, ám ha már belevágtál, élvezd ki minden percét az élménynek!
Sikeres hódítást!

GK