ide

#237639 Hozzászólás

BK
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

ide

figyelj Te habzo szaju, bekepzelt, pszichopata majom! Vesd jol az eszedbe: ha masoknak nem egyezik meg a velemenye azzal amit te gondolsz, akkor azt el kell fogadni es nem idiotazni, budos parasztozni, primitivezni. Eppen Savannah-ban vannak barataim es ha nagyon nem fersz a borodbe, akkor megkerem Oket hogy ugorjanak at egy hetvegen Atlantaba fizikoterapias kezelest nyujtani. Ha a kulturalt forumozas nem megy, lehet maskepp is! Milyen ertelmisegi vagy Te aki igy beszelsz: mikor fingassz es mikor szopsz- ez nagyon alpari szoveg. Sem a stilus, sem a forma nem uti meg a kivant szintet nalad-igy a tartalom is eladhatatlanna valt. Elobb moderald viselkedesed, akkor lehet tovabb lepni.
Lehet hogy sokat olvasol de attol meg nem valtal kulturalt viselkedesu emberre csak egy kis ugralo, akarnok majom maradtal aki allandoan ontomjenezi magat. Az a baj, hogy az osszes topicot elrontod ezzel a stilussal. Persze, ezek utan ne vard hogy valamilyen velemenyed elfogadjam, es azt se vard, hogy kifejtsem a sajatomat Orban Viktorral kapcsolatban. Azt javaslom: menj ki a termeszetbe, kicsit lazits, gondold at a dolgokat, probald meg levetkozni a komplexusokat es akkor gyere vissza a forumra ha lenyugodtal es nem itt akarod kielni a rejtett frusztracioidat!
Lett volna meg mondanivalom a temahoz, bar a mostani tarsadalmi-gazdasagi helyzetben 1000x fontosabb problemak is vannak: lsd. amit Tibor emlitett