Ide jobban illik, amit a koszos Mo-s topikban írtam…

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem A www.kuruc.info, mint közéleti jelenség. Ide jobban illik, amit a koszos Mo-s topikban írtam…

#263123 Hozzászólás

Ide jobban illik, amit a koszos Mo-s topikban írtam…

Az a nagy büdös helyzet,hogy egy ország intellektuális közállapota valóban tükrözõdik abban, hogy az “átlagember” a választópolgár hogyan viszonyul bizonyos dolgokhoz. ( Szemetel-e vagy sem, graffitikkel firkálja tele a várost vagy sem, a járdára szaratja-e a kutyáját, vagy sem, stb. stb. ) Az átlagember intellektuális szintje meg viszont sajnos azon múlik, hogy milyen nevelést, példamutatást kap a valóságshow-kon elhülyült szüleitõl, az éhhalál szélén tántorgó 3-400 usd havi fizetést “zsebrevágó” pegagógusoktól, a kivétel nélkül multimilliárdosokból álló, ezzel szemben vacsoraszámlát számla nélkül kifizetõ állami vezetõktõl és azoktól a kopasz gengszterektõl, akikkel tele vannak az utcák.

Ahogy nem a gyerek a hibás ha buta, hanem a szülõk, ugyanúgy nem az állampolgár a hibás ha primitív, hanem a vezetõi…

Affelõl meg ne legyenek illúzióid, hogy mi ezt a kormányzatot akarjuk-e a fejünk fölé. Dehogy akarjuk. Hanem ez ül a fejünkön és nem tudjuk lehajítani magunkról. És ez óriáai különbswég. Vagy szerinted annak idején az emberek akarták Rákosit a fejükre? Dehogy.

Szerintem van olyan szerencséd, hogy fogalmad sincsen a reális helyzetrõl Mo-n, de annyit azért elmondok, hogy cseppet sem könnyû megszabadulni a komcsiktól. Minden eszközük megvan rá, hogy megõrízzék a hatalmukat. ( a média, a sutyi pártpénzek, a gátlástalan hatalomvágy, a Nemzetbiztonsági Hivatal, a külföldrõl behozott rendfenntartó erõk, az elbutított cigány és proli szavazók és a többi. )

Arról nem beszélve, hogy jelenleg az a helyzet van az országban, hogy a pénzt ( még )termelni képes réteg, azaz a becsületes adófizetõ állampolgár tartja el azt az ingyenélõ réteget, aki a komcsikra szavazva hatalomban tartja õket. Ördögi kör. A nép munkanélkülivé tételének és elhülyítésének pontosan az a célja, hogy minél nagyobb százalékban legyenek az olyan kiszolgáltatott emberek, vagy inkább nincstelen prolik, akiknek minden mimdegy alapon akár a kommunista uralom is jó, csak legyen munkanélküli segély, orvosi ellátás, meg mónika sóóó. Vagy te igazságosnak érzel egy olyan rendszert, ahol én aki adózom, én vagyok a leghátrányosabb helyzetben?! Egy normális országban éppen azokat támogatja az állam, akik hajlandóak dolgozni, adózni és normák szerint élni. Itt az állam azokat támogatja, akik szart se érnek, csak paraziták a lassan kissebbségi normálisak nyakán, de ezer Ft-ért arra szavaznak, akire megmondják nekik.

Messze nem demokratikus állsápont, elismerem, de én csak annak adnék választójogot, aki az elmúlt négy évben adózótt és nem volt semmilyen törvénysértésért büntetve. A többinek legyen kuss. Ha nem termelnek, akkor ne is okoskodjanak bele, hogy merre menjen a szekér. A demokrácia egy olyan idióta ” család ” ahol a pólyásbabának – akit még szoptatni kell, meg naponta 5-ször maga alá csinál – ugyanolyan szavazati joga van ( merthogy ordítani viszont már nagyon jól tud ) mint az szülõknek, akik dolgoznak mindannyiuk megélhetéséért… Elég abszurd nem? Amikor az ovodás gyereket megszavazzák, hogy apu mint csináljon: dolgozni menjen, vagy inkább õket vigye a vidámparkba, esetleg alaposan rúgja tökön magát, mert az olyan muris…. Te szeretnél ilyen familiában élni?!Ez van nálunk, mint demokrácia…. Kösz szépen, inkább nem mosolygok.

Nem tudom, hogy te hol élsz ( régebbrõl mintha Ausztrália rémlene ) de abban biztos vagyok, hogy 60 év komcsi uralom után, pár tíz vagy százmillió ingyenélõ parazita eltartásának kötelezettségével, a nyakatokon egy ilyen liberális pártarisztokráciával odakint, most pont annyit mosolyognátok, mint mi itthon… ( a paraziták száma behelyettesítendõ az adott társadalom 60-70 százalékával… )

Úgyhogy csdak ne kritizálj minket, hanem értékeld, hogy még nem kötöttük fel magunkat, vagy méginkább költözz haza és csináld jobban. Nekem sincs veled semmi bajom, de itt és ebben a kérdésben neked – rólunk és az országunkról – nincsen különösebb jogod véleményt nyilvánítani, már ne is haragudj…

Vagy én is osszam egy kicsit az észt, hogy Ausztráliában mit és hogyan kellene jobban csinálni?! Ugye milyen abszurd ötlet lenne?
javítanék:
Páfrány voiceofgod@f… [Ellenõrzött E-mail]

2007 Oct 23, 16:10

“…csak paraziták a lassan kissebbségi normálisak nyakán,…)

Persze kisebbségi, egy s-el.
Jól látod, pontosan ez van, ez lesz:
Páfrány voiceofgod@f… [Ellenõrzött E-mail]

2007 Oct 24, 08:13

“89 ben megvolt a sansz hogy normális országot kezdunk epiteni, ez eluszott, most meg már az idok végezetéig a szarban dagonyáznuk majd az éppen aktuális jobb vagy balodali mocsok garnituránkkal.”

Az ok: Antall József által létrehozott MDF-SZDSZ paktum. Illetve az Antalli “rálpolitika” amikor azt mondta a külföldi – hitelezõ – bankároknak, hogy ez az ország akkor is fizeti a tartozásait, ha beledöglik… Igaz, éppen azért hogy ne legyen lejárttá téve az összes külföldi hitelünk, meg kellett kötnie a paktumot az eszkimókkal, ráadásul igéretet kellett tennie, hogy a kommunistákat nem érheti semmilyen retorzió és nem zárhatók ki a jövõben sem politikából… Mikor nyilvánvalóvá vált, hogy ezzel eladta az ország jövõjét illetve a valódi rendszerváltást lehetetlenné tette, akkor azt mondta, hogy nem kell reklamálni, tetszettek volna forradalmat csinálni…

Ez Antall József “öröksége”. Vagy inkább ökörsége…Ezért van az az országban, ami most van. Elképesztõ, hogy milyen – viszonylag – kis események, mint Antall J. utólagos “bevitele” az MDF-be, milyen óriási következményekkel járhat egy ország jövõje kapcsán. A komcsi uralomnak nem egy történész tanárember, egy úriember tudott volna véget vetni itt, hanem egy vérgeci, hazudozós szemétláda. Aki mindent megígért volna a komcsiknak, aztán felakasztatta volna õket. És azt mondta volna, hogy ” az ígéret volt a választási beszéd, az akasztás pedig a reformprogram, höhöhö “…

De egy úr, szemben a komcsi párttal… Ugyan már. Ez csak vesztés lehet. Az ország vesztése.

Pedig csak meg kellett volna nézni, hogy a csehek hogyan csinálták.

( Ja, a forrásaim: tegnapelõtti rádióbeszélgetés az MDF alapítóival a Lánchíd rádióban. )