Idegenvezetõ, szállás, repjegy, stb.

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Kuba 2005 Idegenvezetõ, szállás, repjegy, stb.

#290743 Hozzászólás

Eszter

Idegenvezetõ, szállás, repjegy, stb.

Sonero, nagyon köszi minden hasznos tanácsot, nem is tudom, mi lenne ezzel a fórummal nélküled! ;-) Itt a mail címem, amire küldheted az idegenvezetõ srác elérhetõségét: eszter@maksz.com. És egyébként mit lehet még tudni róla?
Sonero, Te is szoktál a Kaméleonba járni?

Pop marius, köszi a jókívánságokat!!! Szerintem pompásan fogjuk érezni magunkat, hagyjuk, hogy a helyiek vezessenek. :-)

Mia: a telefonszámot nem tõlem, hanem a Krisztától kaptad. :-) Egyébként pedig elég, ha a repjegyfoglalás igazolását viszitek a követségre. Az ottani ügyintézõ srác rendkívül jó fej! Szállást én csak Havannában és Guardalavacaban foglaltam. Az elõbbit a http://www.casaparticular.info oldalon. Mi Habana Viejaban lakunk majd a Casa Humbertoban. Azért õk, mert helyileg is tetszett, de másrészt kijönnek elénk a reptérre és házon belül kis “utazási irodájuk” is van (vagyis rajtuk keresztül foglalhatunk szállást a többi helyen, és esetleg kirándulásokat is össze tudnak nekünk szervezni, ha úgy alakul). Guardalavacaba pedig azért megyünk, mert tengerpartra is vágyunk, de nem Varaderoba. :-)

Fontos infó lehet, ha valaki Kubába utazik, és be akarja járni az országot, hogy a Martinair-nek van olyan járata, ami Havannába érkezik és Holguínból, az ország K-i részérõl indul vissza. Repjegy ugyanannyiért váltható rá, mint a rendes járatokra, ráadásul az “olcsóbbak” közé tartozik! Mi is azzal megyünk, és így megúszunk egy Santiago-Havanna buszutat… :-))

Sziasztok: E.