Idézlek Roli

#70372 Hozzászólás

Neger

Idézlek Roli

Nem tudom ki mond ilyen baromságokat,de biztos,hogy még nem járt sehol az életében csak zárt osztályon!Ami ebböl igaz,hogy biztonsági keritések vannak,de még egy vizes árkot sem láttam az életemben,csak itthon milliomosoknak és azt sem védelmi célbol!Ilyet meg,hogy auto aljára szerelhetõ lángszoró?!Már ne is haragudj de még aki ezt elhiszi az sem 100-as!

Legutobb 5 hónapja jöttem haza,ugyhogy elég friss informácioim vannak!Nem vagyok vad ember,de ha valaki hülyeségeket ir úgy,hogy tudná miröl,az valoban idegesitõ.hogy én hol élek vagy te hol élsz jelenpillanatban teljesen mellékes,nem tartozik a tárgyhoz.De a lángszoró akkor is az egyik legnagyobb marhaság(csak gondolj a biztonsági tényezõkre)amit életemben hallottam!De tõlem el is hiheted ha akarod,jogod van hozzá!

Ezt pedig a többiek .: KRISTOF: Tényleg van ilyen lángszóró berendezés, amit a kocsi aljára szerelnek, mert sok a rablótámadás a piros lámpánál várakozó autósok ellen. Gombnyomásra mûködik, elég hatásos. Ott voltam, sokan mondták, biztos nem hülyeség.

Af.:
legyszi mar ne!vannak itt emberek is!-ellenben Roland,sajnos a lufidat kipukkantom,mert a langszoro otlet letezik,de mondjuk nem mindennapos szerkezet.Amit nem tudsz biztosra legyszi ne foglalj oly eros allaspontot mellette mert marha tudatlannak mutat be.Hidd el az a par het amit itt toltottel csak arra eleg,hogy tapasztalatod legyen egy szabvany turista szinten.

Hányszor akarsz még égni ?