Igazán irigyellek

#417208 Hozzászólás

Zita

Igazán irigyellek

Palika, hogy minimum információk alapján is képes vagy megalapozott véleményt alkotni. Nekem ehhez sok-sok kérdés, beszélgetés, vagy olvasás kell. Nem hiszem, hogy csak azért, mert különbözik a véleményem a tiédtõl, pozitív irányban, nyalásnak minõsülne. A továbbiakat megvitathatjuk csütörtökönként az Excelsiorban, vagy a ‘Személyeskedjünk’ c. topikban, nem ide való.
Az utóbbi hónapokban nem tudtam figyelemmel kísérni az eseményeket, ezért utána kérdeztem. Azt nem sikerült megtudni, hogy a Nemzeti Sporthivatal által kezdeményezett felülvizsgálati vagy felügyeleti intézkedés hol jár.
Az MHSSZ elnöksége többször próbált alkotmánybírákkal kapcsolatot teremteni, nem sok sikerrel. Végül egy ügyvédi irodára bízták a barlangászokkal közös alkotmányossági beadvány elkészítését, ami még folyamatban van. Elég késõinek tûnik ez az idõpont, de a repülösök a saját beadványukat már valamikor tavasszal beterjesztették, mégsem történt még vele semmi. A jogászok már az elején jelezték, akár több évig is eltarthat egy Alkotmánybírósági ítélet meghozatala. Addig nem sok mindent tehetünk, illetve szivesen olvasnám olyanok beszámolóját, akik valamit legalább megpróbáltak már tenni.