igazi hulyesegszuro

#264098 Hozzászólás

ember
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

igazi hulyesegszuro

“Elnök úr, kérnék öntõl egy szívességet, most, itt. Ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszerfelírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves, vonja vissza! Ön úriember. Ilyet senki nem mondott. Erre most kampányt építenek. Nem akarhatnak igaztalan módon nyerni. Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet. Önnek van befolyása, én most mondom önnek, ez nem igaz. Tudja mit? Vonja vissza ezt a kampányt! Mert ha nem teszi, akkor maga is az igaztalanság vádjába süllyed.”

ez az idezet a “Megbukott a koztorvenyes bunozo kormany

cimu topikbol valo…akkor a kovetkezokepp helyreigazitottal:

3./ Ki hazudott a receptfelírási díj kapcsán? Hát nem Gyurcsány Ferenc, hanem Orbán Viktor. Ugyanis, ha nem tudnád, receptfelírási díjat nem tervez a kormány, vizitdíjat igen, de ennek úgy látszik, utána kellene olvasnod, hogy mirõl szól, és kinek kell fizetni.

en ennek mar nem kell utana olvasnom…az elet igazolt, meg az osszeg is stimmel: 300 forint

persze hogy erre mar sokan nem akarnak emlekezni…feltehetoen te sem, csak a fenyes gyozelemre, kis hijan az osszes mandatum felenek a megszerzesere…hazugsagok aran..

de nem is ezert ragadtam “tollat”…valamelyik hozzaszolasodban egy forumozot bertolnoknak minositettel, meg csaladra hivatkoztal (ez vicces volt)…biztos sok ilyen van a forumon, akik fizetsegert hozzaszolasaikkal igyekeznek minden aron ellehetetlenitenni az adott temat, velemenyem szerint te ennel is rosszabb kategoriat kepviselsz, te meggyozodessel reszese vagy annak az eronek akik szavazatukkal es tetteikel gazdasagi bunozoket juttatak politikai hatalomhoz, es ott is tartjak azokat…akik a szavazocedulakat az elso adando torvenyes alkalommal megsemisitik, akik kulcsar attila lehallgatasainak jegyzokonyveit megsemmisitik, szinten az elso adando torvenyes alkalommal, mikozben addig minden erdeklodot megprobaltak jo tavol tartanni toluk…akik meggyesynek evi 100 molliot szavaznak meg a hallgatasaert…mi abban a furcsa hogy jelen topikot, es masokat is, megprobaljak a bertollnokok ellehetetlenitenni? semmi…hisz ezt teszik az ujsagokban, tevekben egyarant…