igen

#169226 Hozzászólás

igen

jobb ha fontolora veszed Papichulo tanacsat, meg a tobbieket is, ha azt irjak neked/nektek valaszul, hogy a 90 lejarta elott visszahuzol/huztok Magyarorszagra.
Mert tenyleg ezzel csak azt eri el Magyarorszag, hogy visszavonja az USA ezt az ingyenes lehetoseget, es utanna lehet megint sirni a vizumert, amit nem biztos, hogy megkaptok, igaz most sem biztos. Ha tovabb akar valaki maradni, fizesse meg a vizum kerelmet, es max 180 napig maradhat az USA-ban, ami utan esetleg kerhet hosszabitast a masik 180 napra, vagy amennyire megadjak, ha megadjak.
Meg azt szeretnem hozzatenni es melleallni Papichulo velemenyehez, hogy sajnos azok a magyar honfitarsaink, akik visszaelnek ezzel a 90 napos vizum mentes lehetoseggel, mert onzetlenek, ezzel valoban azokat teszik ki kockazatnak, akik majd a jovoben szeretnenek csak par hetre rokonlatogatasra vagy rovidebb idore kijonni nyaralni az USA-ba.
Igy jart Kanada is, megszuntette a vizumot, es most ozonlik a bevandorlasi laz M.O-rol, es ugy nez ki, hogy Kanada megint visszavezeti a vizum kerelmet M.O fele.

Bolhat kaptatok, de mar elefant kellene.