ilyenek voltak a jordán fiúkák is

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok tunéziai barátaink nevei.. ilyenek voltak a jordán fiúkák is

#201954 Hozzászólás

jordán fiúk

ilyenek voltak a jordán fiúkák is

Sziasztok Magyar Lányok!

Teljesen egyetértek Zaharával.Indul hamarosan a szezon, figyelmetekbe ajánlom Orsi korábbi beírását (bemásolom ide), aki eléggé jól ismerte a kinti helyzetet. Azóta ez csak rosszabbodott, az arab fiúk jobban kitanulták a szakmát.

Vigyázzatok nagyon! Én is sok magyar megtört szivû lánnyal találkoztam.

A Sameer-ok, Issam-ok, Salem-ek és Abbas-ok várják már az új magyar húsokat.Legyen az öreg vagy fiatal, a skalpvadászat indul.Azért, hogy magyar feleséget szerezzenek, bármire képesek!

“Olyan szinten vagytok naívak, hogy sírni tudnék. 2 évig voltam idegenvezetõ Jordániában, higgyétek el, tudom mit beszélek.

Ezek a fiúk olyan szinten röhögnek rajtatok, hogy el nem tudjátok képzelni. Hetente várják a kiéhezett magyar csajokat. Ettõl jobban csak a magyar fiúkon röhögnek, akik olyan szinten nem képesek kielégíteni a magyar lányokat, hogy azok elsõ füttyre fekszenek.

Többnyire az aktuális csaj még a reptérre sem ér, amikor már van más lány. És jön ugye rögtön a “meleg” váltás, úgyhogy legkésõbb másnap délutánra megvan az új csaj. De általában párhuzamosan van 2-4. Nagyon rutinosak, vannak fiúk, akik már a szálloda elõtt hajnalban várják, milyen az új felhozatal.

A srácok többsége valamelyik szállodai alkalmazottal jóban van, úgyhogy megy az info, hány jó csaj jött, a szállodás fiúk meg érkezést követõ nap tudják, hogy “Gizit” a 103-asból fogják megdugni.

Aztán amikor a csaj hazamegy, írnak neki pár sms-t havonta, ami úgy megy, hogy valaki segít megírni nekik angolul, és megy az sms 4-5-6 lánynak. A válasz sms-eket haveri körben felolvassák, és jókat szórakoznak rajta. A csajok visszajönnek 2x, 3x, az arab fiúk meg röhögnek, hogy “Gizi” megint egy rakás pénzt költött arra, hogy egy hétig dughasson.

Általában a 2., 3. út után már többre nem kerül sor, mert addigra a csaj már nyûggé válik, van más, van új. Eszükben sincs elvenni benneteket, de ha még lenne is, a család fix, hogy nem engedné.

Nagyon sok lányt láttam sírva a reptérre menni, mert a srác akihez jött, átnézett rajta. Sok csaj hív fel a mai napig, hogy: kinn vagy, láttad lánnyal Juszufot, Obeidet, Yazant, Osamaht, Aszadot vagy bárki mást? És én láttam ezeket a fiúkat hetente, naponta más-más lánnyal.

Nyár végén összesítenek, kinek sikerült a legtöbb és legjobb csajt megdugni.

És ami nem mellékes, azok a huszonéves fiúk, akik nyáron dugják a 18-30-as korosztályt, télen a holtszenzonban dugják a 40-55 éves korosztályt.

Semmit nem jelent, ha bemutat a haveroknak, barátoknak, családnak, ez csak az új trófeának szól. Semmit nem jelent a habibi, körülbelül olyan gyakorisággal használják, mint mi az és kötõszót.

Látom van itt már egy-két lány, aki ezt megtapasztalta.

Nem tûnik fel nektek, hogy mindenki csak “otthagyja” a szívét? Az arab fiúk meg már lassan túrkálnak a lányszívekben. Én még egy lánnyal sem találkoztam, aki Aqabában szerelmes lett volna, és elvették volna feleségül, ott maradt volna és boldogan élt volna…….

Ja és tényleg nem lehet általánosítani, 100-ból 100 ilyen. Ha ti elhiszitek, hogy ti mások vagytok, mint a többiek, nagyot tévedtek. Ha ettõl lesztek boldogok, hát higgyétek.