Indiarol…:)

#308529 Hozzászólás

Indiarol…:)

Szevasz:)

Nem, nem Goan vagyok …

Koszi a kerdest bar kicsit elter az eredeti tematol:)

Figyelj: Minden attol fugg ,hogy mi az ertekrended. Ha valakinek az
agyon fertotlenitett, tulszabalyozott energiapazarlo fogyasztasra epulo nyugati kultura az etalon az nem baj. Hiszen ebben nottunk fel. A baj az, hogyha eliteled az Azsiaban teljesen mas tortenelmi,tarsadalmi,vallasi,kulturalis,higenes korulmenyeken alapulo rendszet ami valojaban folytatolagosan jol mukodik tobb ezer eve.

Az, hogy kezzel esznek a legtobb helyen igaz. Na es? Ha benezel egy mekdoncibe vagy egy pizzeriaba otthon, gondolom ott sem kessel- villaval falatoznak a polgarok. Az hogy mindenhol tehenszar van az is igaz na es? Otthon meg kutyaszar. Patkanyok a templomokban? meg nem lattam. De mashol, pl kozepuletben igen. Na es? otthon Magyarorszagon kozertben vagy peksegben is lattam mar egeret…Mindezek mellett meg van sok egyeb furcsasag is… Elsore; de csak nekunk furcsa. Az itt eloknek teljesen termeszetes. Egyebkent barki valaszthat.Vagy valaszthatja a TVt is..:)

Egyebkent a kutyaszar ellenere meg hogy kezzel esznek a mekdonciben en meg ugyanugy szeretem kis hazankat :)
Es nem gondolom, hogy egy zugloi vegyesbolt raktarabol kirohano eger barmit is csorbit a tortenelmunkon, vagy eppen Magyarorszag szepsegen…

Legyen szep estetek:)

Sancho, Calcuttabol
Ps:
Ha erdekel Goa vagy valami errol az orszagrol gyere at inkabb az Azsia oldalra az India topicra ott minden kerdesedre magkapod a valaszt.