Indulás kb. 2 hét múlva

#351512 Hozzászólás

Indulás kb. 2 hét múlva

Február 10-i indulással mennénk autóval Törökországba, majd pedig tovább (Szíria, Libanon). Szíriában és Libanonban egy arab ismerõsöm fog minket kalauzolni. Az útvonal végig rugalmas, vagyis az európai részen a Balkánon arra megyünk amerre a többség akarja. Egy 5 személyes nagy kocsival lenne az út.

Bárki jelentkezését szívesen fogadjuk nemtõl és kortól függetlenül.

Kisebb szakaszokra is be lehet szállni Belgrád, Nis, Szófia, Plovdiv, Edirne, Isztanbul, Ankara, Konya, Adana, Aleppo, Tartus, Damaskus stb.

A szállás az európai és a törökországi részen ingyenes, mivel barátoknál fogunk aludni mindenhol. Természetesen a jelntkezõk is alhatnak ezeken a tranzitszállásokon ingyensen.

Az üzemanyagköltségbe természetesen mindenki arányosan száll bele. pl. 4 fõ esetén a maximális üzemanyagköltség a török-szír határig kb. 15.000 Ft/fõre jönne ki.

A rövidebb szakaszokra természetesen jóval kevesebb lenne az egy fõre jutó üzemanyagköltség. A mostani útvolat már többször lejártam Szíriáig, ezért jól ismerem az utat.

Elérhetõség: niho@citromail.hu

Nílus menténnek üzenem, hogy nézzen rá a térképre, hogy hány km Damaszkusz-Petra? Szerintem te különben összekeverted Palmyrával Petrát,mert Palmyra tényleg kb. 2 , 2,5 óra a szír fõvárostól. Nílus mentén, ha szeretsz autókázni és tényleg el akarsz jutni egyszer Kenyáig gyere le velünk most.