Indulas(kepp)

#387773 Hozzászólás

Vinnie Jones

Indulas(kepp)

Alig par nappal az indulas elott vettem jegyet londoni indulassal KuwaitAir-tol 415 GBP-ert (120,000 HUF) London-Kuwait City – Manila majd vissza Kuala Lumpur – KC -London. Fulop-szigeteken 21 napot leszek (annyi a vizummentes idoszak) majd AirAsia-val alig 5500 HUF-ert Clark-bol (Fulop-szigetek) Kota Kinabalu (Malajzia/Borneo). Malajzia 90 napig vizummentes. Ennyi eddig az ossz erdemi tett amig eljutottam, van utikonyvem csak otthon…en meg nem vagyok otthon :) hamarosan indulas, csak azt nem tudom, hogy “hova”…:)
Indoneziaba csak 1 honapot lehet kapni a hataron vagy van esetleg tobb honapos lehetoseg is? Az indulasig nem akarok olyan helyen lenni ahol van Indonez nagykovetseg igy a hataron torteno pecsetben bizok evvel nem pocsolnek a helyi jotetlelkek?
Borneobol Celebesre (igazabol Papuaig a szigeteken atugralva) valo eljutas tortenete is erdekelne, plusz mindenfele info. Maluku Utara? Maluku? Papua? Egyeb kis-ici-pici (a terkepen) szigetek amik csiszolatlan gyemantkent varjak a “felfedezesuket”? Amiket vetek lenne kihagyni!? Indonez belfoldi legi/tengeri jaratok? Utleiras valakinek? Hasznos weboldalak foleg (amik motivalnak):)?