Info Varga Zolikarol

#323174 Hozzászólás

Info Varga Zolikarol

Sziasztok!

Ha valaki tudja pontosan mi a 200%-os atbaszas az a fent emlitett emberke.A nepszabadsag 2006.febr.04-i cikkeben olvashattok a sracrol egy tanulsagos cikket.

http://www.nol.hu/cikk/393043 Vigyazat atveres cimmel!!!

(Meszaros Antonia irta).(vagy az archivumban a reszletes keresessel talaljatok meg).
A szallas lehetoseg termeszetesen nem minden (mivel attol meg senkinek nem lesz munkaja) es “Varganal” is fizetni kell elore 3 hetet ami a depozitot is tartalmazza (talan), de jellemzoen nem jar vissza magyareknal.Termeszetesen a szobakiadas mar onmagaban is jo uzlet, mivel 2-3 fo/szoba egy x szobas hazban hoz nehany szaz fontot a konyhara.PROBALKOZOK MINIG LESZNEK akik kiveszik a szobat es attol fuggetlenul, hogy talalnak-e munkat vagy sem a kiado csak jol jar. Termeszetesen a haziur erdeke a marasztalas ezert ha minden jol megy valamilyen “szemet” kozvetitoi munkat talan talalnak 2-3 nap/het amibol legalabb a szallaskoltseg kitelik, a probalkozo pedig tovabb remenykedik es marad.

de nem ragozom a dolgot, aki egy kicsit jobban korbenez a forumon lathatja, hogy Varga tapad mint egy kib…ott pioca a valos ill. velt munkahirdetesekre, es az eredeti felado utan biztos o lesz kb.a 3.-4. hozzaszolo aki ugy allitja be magat mintha az eredeti hirdetohoz tartozna a telefonszamaival eggyut.

Valaki olvasott egyetlen pozitiv visszajelzest a tevekenysegevel kapcsolatban??? ha valakinek van fenykepe rola v. tudja hol lehet elerni fizikailag szivesen vennem ha dobna par infot.

Ez nem bosszu hadjarat a reszemrol, mivel soha semmilyen kapcsolatban nem alltam fenti szemellyel sem Londoni szallasado cegekkel. Fuggetlenul dolgozom kint 3 eve.
De szeretnem ha egy kicsit megtisztulna a tarsadalom!!!
OLVASSATOK EL A CIKKET!!! http://www.nol.hu/cikk/393043

Udv.: Tamas