informácio

#337192 Hozzászólás

mano6
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

informácio

Szia Regi!

En 2004-ben mentem UK-ba az Infinity ceg segitsegevel.Sajnos munkat nem kaptam 1,5 honapig csak hitegettek nencsak engem több másik társamat is.

Az en tapasztalatom a ceggel kapcsolatban negativ.Szállast biztositanak ami mostmar 60-70 font hetente + fizetni kell 60-70 fontot a cegnek adminisztracios költseg neven legalabbis regen igy törtent. A szerzodesek 6 honapos idotartamuak voltak regen, de ha kiszamolod azert dolgozol az infinitynek hogy szállasod legyen egyel es hogy nekik fizess. Nemsokat tudsz felretenni, hacsak nem tulorázol sokat. Ezek az en tapasztalataim.

Sok ember a mai napig dolgozik a cegnek, akik nem beszelnek angolul es ki vannak szolgáltatva.Elonye: a munkavállalashoz szükseges dokumentumokat elintezi a ceg. Megfelelõ nyelvtudas birtokában ezt mindenki megteheti es nem kell elköteleznie magát 6 hónapig nem tudom hogy a szerzodes felteteleit hogyan változtatták meg. Ha elfogadod a tanácsomat akkor nyelvtudás nelkul ne indulj el.
Angliaban sokkal nehezebb a kezdet, aki Magyarországon nem talal munkat ott sem fog. Nagy a verseny!

A Varga Zoltán informácio a munkakeresesrol valosak, hacsak nincs ismerosod aki segit. Sajnos a magyarokra nem jellemzo.

En jelenleg Londonban vagyok, ha bármiben tudok szivesen segitek önzetlenül.