Informalodj

#217309 Hozzászólás

Otto1
Tag

Informalodj

Kozvetlen ismerosom van par Kanadaban es sokan sok mindenen keresztul mentek mar,volt aki megkapta a vizumot otthon es turista vizummal indult a nagy utnak majd harom evig kint maradt,egyszer tudott vizumot hosszabitani,utana feketen maradt,de nem jelentkezett le menekultnek.
Mert amikor mar o utazott sokat beszeltunk rola,ha 100bol 100 magyar azt mondja majd jelentkezz le menekult statuszba mert akkor kapsz ideiglenes papirokat,esetleg nemi segelyt es valameddig maradhatsz,akkor ez ebben a formaban igaz is.
Csak egyet nem szabad elfelejteni,Magyarorszagrol nem fogadjak mar el ezt a menekult indokot,mert nincs uldoztetes otthonrol.
Ez egy nagy zsak utca.
A menekul statusz revbe jutasa evekbe kerulhet,amig egyaltalan a targyalasig eljut az ember,utana pedig az esetek 95 szazalekabn elutasitas a vege es megkapja a zilleto a deportalasi papirt x idon belul hagyja el az orszagot.
Majd abban a pillantban,hogy elhagyta az orszagot 7 evig nem torlodik a nyilvantartasbol es nagyon nehez visszamenni,esetleg mas nevvel vagy egyeb fondorlatokkal.
Szoval ha egy modod van,es egyszer kijuttok a felesegeddel,jol gondold meg kire hallgatsz es kinek a tanacsat fogadod meg.
Ezt csak azert irom,mert ha jopar baratom tudta volna akkor,hogy ez egy zsak utca ma is kint lehetneke.
Ne jelentkezz le menekult statuszba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evekig eltarthat egy ugyved,vagy valami ugyintezo sok penzt fog kihuzni beloled,havonta vagy evszakonta igerve a papirokat,amibol altalaban nem sok minden van.

Meg az is jobb ha vizumot hosszabit valaki,talal egy olyan munkaltatot,aki szponzoralja es kesobb szponzoralasi alapon adja be a letelepedesi kerelmet,ennek sokkal nagyobb az eselye.
Az apoloknak,pl felesgednek pedig nagy eselyuk van arra,hogy munkat talaljanak,sok nurse-re van szukseg odakint.
Sot van nurse-program is.
Nezzetek utana.

http://www.eljkanadaban.com,ezen pedig elolvashatod a pont rendszer altal hogyan lehet kijutni
http://www.kanadaimagyarok.lap.hu
http://www.kanada.lap.hu
http://www.toronto.lap.hu
http://www.kulfoldimagyaroldalak.lap.hu
http://www.kivandorlas.lap.hu

Informalodj,ez a legfontosabb,
aztan pedig hajra vagj,vagjatok bele.

Sok szerencset