internet-ejszakai barok-arak

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Thaiföld 16 internet-ejszakai barok-arak

#396169 Hozzászólás

Braun

internet-ejszakai barok-arak

internet draga(en soha nem hasznalltam)ejszakai barok dragak, de kinek mi a draga? nekem okay volt , pedig nem kerestem magam halara.
bolti arak–alltalaban egy polo indul akar 700 bht-rol. na az draga. de ha rafinallt vagy elviszed 300 ert(szerintem egy egszeru hamisitvanyert az is draga)

AMIT AJANLOK: amint mesz az olcso bungallow-hoz az utolso metereknel mikor meglatod mar a tengert jobbra lesz egy haverom boltja(thai) mond neki braun heavy metal t-shirt. eredeti gyartotol nagyon 100 szazalekos minoseggel elkeszitett polokat (konnyu vislet-nem izzadsz) 200 ert max neked elad.
ha csak ugy beesel (kezedben sor nelkul)(amugy ez alapkellek de csak te idd) es azt mondod neki az izeee rajka vagy horvath mondta hogy van itt R.E.M. t-shirt-valszeg egy egyszeru fekete polot ad majd el neked 700 ert.)

mas bolltok: csendesebb reszeken az eladok nagyon szemtelenul nem alkudnak. ottlet: mond azt ha mar beilleszkedtel(ertve oltozkodesre vagy a kezedben levo sorre)
hogy a Carpe Diem-nel dolgozol kb 2 napja, tudja a Peter-nel,,,jaja holland a srac, tudod. iiigen felszolgalo vagyok..aham.ja-meg maradok 3 honapot..hmm. igen atlag 300 bht a thip egy nap-bar most nem tul jo, iigen csak thipert dolgozom.
Egy tiz perc kedves melos duma utan engedi a 70 szazalekat.
Hidd el nem rohan a Peter-hez reklamalni, mert ehhez szegyenlosek,, illetve azert onnet odebb van.

najo Udv.(tudtam nem kellett volna ma soroznom)