iratok

#290111 Hozzászólás

GGG

iratok

igen ha dolgozni akarsz jonni akkor a magyarorszagi argentin kovetsegen kerhetsz munkavallalasi vizumot. vagy turistakent magyar utlevellel tartozkodhatsz az orszagban 3 honapot minden mas korlatozas vagy papir nelkul. de nem dolgozhatsz.