itt

#216702 Hozzászólás

BK
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

itt

a forumon nem fog tudni senki segiteni, ugy is fogalmazhatnek: csak magadra szamithatsz- ahogy mindenki teszi- a folyot magadnak kell atuszni.
En a ha a helyedben lennek igy csinalnam:
Ha mar osszegyujtottel nehany szazezer forintot, vegyel egy repulojegyet Svedorszagba, de a gyerekeket itthon hagynam, ha van kire biznod. A nyugat-eu forumban lattam valakit, aki adott ki szobat Malmoben, talan vele felvehetned a kapcsolatot ideiglenes szallas ugyben. Ha mar ott vagy akkor teljesen mas a helyzet mint itthontrol munkat keresni. Az alacsony kvalifikaciot igenylo munkakat nem szoktak ilyen “tavolsagra” hirdetni. Sot, ha van magyar aki ilyenben “segit” az mind lehuzo a vilagon barhol van. Ehhez nem kell semmi segitseg, kulonosen ha beszelsz kozep szinten svedul nyert ugyed lesz. 3 uton is elindulhatsz egyszerre: 1.jelentkezel az osszes hirdetesre amire kompetensnek erzed magad, 2. meghirdeted magad a helyi ujsagban hogy vallalsz idosgondozast, lakastakaritas, vagy barmilyen szolgaltatast amit egy fejlett orszagban nem szivesen vegez el a helyi munkaero 3. gerilla modszer: elinulsz es bemesz minden uzletbe, panzioba, kocsmaba hogy vallalsz mosogatast, takaritast. Garantalom ha mindharom modszert vegigprobalod akkor 2 heten belul lesz munkad,csak kitartonak kell lenni Mondom ezt ugy hogy soha nem jartam Svedorszagban…:)( van viszont mas orszagbol eleg nagy tapasztalat) A munkaeropiacot ket iranybol tudod legjobban tamadni: alulrol- tehat az olyan “alantas” munkak amelyek rosszul fizetetettek es a helyi munkaero nem szivesen valallja vagy a csucskategoriaban: mernokkent, orvoskent
A kozepso szegmens a nehezebb dio.
Ha van egy fix, bejelentett munka, akkor johetnek a gyerekek A legjobb hirt most mondom neked:)
A sved allam kiegesziti a 3 gyereked utan kapott magyar csaladipotlekot a 3 gyerek utan kapott sved csaladipotlek osszegere.