Itt minden – kölcsönösen- bizonytalan.

Kezdőlap utazas.com Fórum Telekocsi Budapest-Hollandia -Budapest Itt minden – kölcsönösen- bizonytalan.

#452940 Hozzászólás

Itt minden – kölcsönösen- bizonytalan.

Kedves Balázs,
Közmondás:
Aki “a”-t mond, mondjon “b”-t is.
Tehát, ha Te úgy reklámozod magad, hogy csökkented az áraidat, és valaki rajtad számonkéri azt, az nem hitelrontó, csak jó a memóriája. Ha a nézetedet meggondoltad, magadnak kellett volna errõl önként írni, is akkor nem lennének ilyen vagy hasonló kérdések.
Ahogy te ezt az üzletet csinálod, megvannak a kockázatai, de nem csak te kockátatsz, ne feledd!
Semmire semmilyen garanciát nem igérsz, és nyilván bármilyen okból te is változtattál indulási idõponton, ami adott esetben egy utasnak nagyon nagy kellemetlenséget okozhat. A te utjaidra nem lehet biztosítást kötni, nincs semmilyen menetrend, ahhoz való hûség. Ha bármilyen okból (mûszaki, személy, stb.) elmarad, megszakad, vagy változik egy út, senki semmilyen kártérítésre nem számíthat. Mivel egy egyszemélyes cég vagy, egy jármûvel, ha bármi történik veled vagy az autóddal, azt az utazó is megszenvedi. Nem tudsz azonnal más autót vagy sofört beállítani.
Aki veled vagy hasonló maszekkel utazik, válalja a kockázatot. Ezzel szemben egy alacsonyabb árban reménykedik. Sajnos a te 100 eurós árad ma nem igazán alacsony. Az Eurolines ennél olcsóbb (kicsit lassubb, de garantált), a fapados repülõk szintén tudnak olcsóbbak lenni, és a Kengurú dijszabása lényegesen alacsonyabb.
Senki nem vár tõled számlát, de az eurolines pl adózik is…
Ezeket gondold meg, és higgadtabban fogadd a kritikákat NYILVÁNOSAN IS!