Ja!

#237657 Hozzászólás

Ja!

Van olyan vélemény,miszerint 1,5 millió a cigányok száma Magyarországon legalább.

Belföld
A blokad.co.cc portál „Csetnikek, Sztojka még bujkál, meg lehet nyúzni!” címmel ad hírt a gyilkossági ügy fejleményeirõl.2009. 02. 10. 13:00
Megnyúznák és felgyújtanák Sztojkát, már az iwiw is törölte!
Az interneten tovább tornyosodik a gyûlölethullám. A Gárda is megszólalt. A Jobbik visszaállítaná a halálbüntetést.

Több hazai portálon megmozdultak az indulatok az elmúlt napokban a veszprémi gyilkosság kapcsán. A még kézre nem került gyanúsított Sztojka Iván személyesen is, de az Enying környékén tevékenykedõ banda és ebbõl kiindulva a roma kisebbség általánosan a szélsõséges indulatok céltáblájává váltak.

Sztojka Iván iwiw-es adtalapjára sorra érkeztek a fenyegetések, mint például az „Összekötözném az összes „testvéredet”, lelocsolnálak benzinnel, és felgyújtanálak te szemét kis…” – írja a Népszava.hu. Ebbõl adódóan a szolgáltató mára már törölte a gyanúsított regisztrációját a rendszerbõl.

A blokad.co.cc portál „Csetnikek, Sztojka még bujkál, meg lehet nyúzni!” címmel ad hírt a gyilkossági ügy fejleményeirõl.

Vasárnap este egyébként a Magyar Gárda Mozgalom Õrzõ szárnya is képviseltette magát a Veszprémi megemlékezésen. A honlap közleménye szerint a „cigány terror” újabb áldozatának tartják Cozmát és hangsúlyozzák, hogy õk már évek óta fel akarják hívni a figyelmet a problémára…

A portál közleménye szerint a helyiek örömmel fogadták a Gárdát és „Már csak bennetek bízunk!” kiáltásokkal bíztatták õket. A Gárdisták szerint nem az õ felszámolásukkal kéne foglakozni és a Nemzetbiztonságiaknak õket figyelni, hiszen õk „teszik a dolgukat”. A Gárda egyébként továbbra is aktívan toborozza a tagokat több magyar községben…

A hódemzõvásárhelyi Jobbik részvétét fejezte ki és Lázár Jánost, az Országgyûlés Rendészeti Bizottsága elnökét szólította fel a “cigánybûnözés” ellen való hatékonyabb fellépésre. A hatékonyság milyenségérõl konkért elképzelései is vannak a szervezetnek, mint írják: a Jobbik parlamentbe jutása esetén kész a – bizonyítottan visszatartó erejû – halálbüntetés visszaállítását megakadályozó jogi kötelezettségek felülvizsgálatára.

A Somogyi Hírlap értesülése szerint az enyingi banda kedvelte Siófokot, aminek a vendéglátósok nem örültek, mert a csoport tagjai általában balhét csináltak, s gyakran nem fizettek. Így történt a hét végén Veszprémben is, ezért kellett meghalnia a válogatott kézilabdázónak – olvasható a megyei napilapban. – írja az MTI.

A HunHír.hu portál fórumán egy megszólaló az Enying környéki bûnbanda létét támasztja alá hozzászólásával. “Nem létezik enyingi cigány bûnbanda? Lehívnám kicsit nyaralni Enyingre, Dégre, Kabókára.. (Egy terület.) kb. 1200-1500 fõs jól szervezett banda. Úgy félnek tõlük a rendõrök is, hogy ha meghallják, hogy valahová elindulnak akkor 2 megye összes rendõre jó távolra menekül.. A rendõröknek hírük se hamvuk ha vonulnak.. Kicsit körbe kéne lesni a környék fõrendõrei háza táján is, hogy vajh milyen a kapcsolatuk ezekkel… Itt mindenki tudja, csak a sajtó kussol évek óta..”

http://atv.hu/hircentrum/2009_feb_megnyuznak_es_felgyujtanak_sztojkat__mar_az_iwiw_is_torolte_.html