jaja

#349449 Hozzászólás

bedouin
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

jaja

Igen, mindenkeppen kell a szemelyes talalka, engem viszont varjatok meg, csak marciustol leszek magyarorszagon. De addigra remelhetoleg sokkal nagyobb csapattal tudunk majd szemelyesen oszzegyulni.

az ajandekokkal kapcslatban teljesen igazad van, sok es fajlagosan olcso dolog kell. en pl. mongoliaba rendszeresen lovas matricakat viszek, ezekbol barmennyi kis helyet foglal, es a gyerekek majd megorulnek egy-egy ilyenert, meg persze tollak, jegyzetfuzet, kepeslap otthonrol stb. a cukorkat lehetoleg kerulom. felnotteknek zsilettpenge, szappan, gyufa, stb jelenthet komoly, praktikus ajandekot.

az allatorvos mindenkepp jol johet, de nem feltetel. az egyetemet tartsuk eszben, ha oda kerul a dolog, tudtommal a “haszonallatt” szakokon nagyon sokan tudnak lovagolni, stb.
persze nem minden videken lesz a lovaknak elegendo elelem, de vinni akor sem tudunk elegendo takarmanyt. ilyenkor az utvonalat modositani kell.
az autos vonalra biztos lesznek jelentkezok, szerintem a technikai reszekben ott meg kell allapodni: vagy beszall valaki penzzel, segitseggel, vagy megszervezi kulon, vagy mas autosokkal. azert en inkabb amellett vagyok, hogy a stab es az esetleges biztosito jarmuveken kivul mindenki mas loval jojjon, ha nem tud lovagolni akkor van ra ket eve megtanulni:) kicsit elvenne az utazas hangulatabol, ha egy szazmeteres kocsikaravan kovetne a lovakat:)
egyelore ennyi, es mint mondtam, most az egyetlen feladat, hogy minel szelesebb korben hirdessuk a dolgot, a kiiras ott a forum elejen, lehet rajta modositani, ha mindenki elkuldi az ismroseinek, forumokba, stb, hamar ossze tudnank szedni jo sok erdeklodot…
b