Janinak

#162157 Hozzászólás

Orsi

Janinak

Ha megtalaltam volna a telefonkonyvben akkor egyaltalan nem problemaztam volna, de ahogy mar masis irta nem volt benne (www.matav.hu.) Ezert megvartam mig egy lathatoan szemelyre szolo valaszt kapok- plane hogy volt egy kerdesem, amire nemleges valasz eseten targytalan az egesz, nem ertem ez mitol bezarkozas neked.
Kulonben igen, mielott jelentkezem valahova egy hirdetes alapjan utana nezek a cegnek, a profiljanak, hatterenek, legyen az job agency avagy maga a munkaado ceg. Igyekszem kideriteni kinek a kezebe kuldom az oneletrajzom. Hiszen eleve sokkal nagyobb esellyel lesz vegigolvasva es ertekelve a resume-m ha valakinek a nevere cimzem, vagy szemelyesen beviszem, (ceg neve alapjan barmikor megtudhato a cim), es egy ceg es allasspecifikus cover letter-t mellekelek hozza, mintha csak elfaxolom a vakvilagba. Sot az allasinterjukon a cegek elegge pozitivnak ertekelik, ha a jelentkezo utananezett a cegnek, mert latszik, hogy o tudja mit akar, az adott cegunhez akar bekerulni, nemcsak egy paycheck-et akar kapni.
UI: Milyen jo hogy te ilyen profi vagy, hogy biztosan tudod, hogy pl en nem vagyok benne a telcsikonyvben, mikozben se a nevemet nem tudod, se azt melyik orszagban, varosban elek ;-)